Η Μαρία Μπεκατώρου σοκαρίστηκε με την ερώτηση του Γρηγόρη Αρναούτογλου για το συμβόλαιο της
01:36 - 07/04/2021
Τον αγαπημένο της φίλο και πρώην συνεργάτη, Γρηγόρη Αρναούτογλου συνάντησε η Μαρία Μπεκατώρου το βράδυ της Τρίτης στο πλατό του […]
The post Η Μαρία Μπεκατώρου σοκαρίστηκε με την ερώτηση του Γρηγόρη Αρναούτογλου για το συμβόλαιο της appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Μαρία Μπεκατώρου: Η αμηχανία της με την ερώτηση του Γρηγόρη Αρναούτογλου για το συμβόλαιο της
Η Μαρία Μπεκατώρου το βράδυ της Τρίτης βρέθηκε στο πλατό του The 2night Show στον ΑΝΤ1. Η αγαπημένη παρουσιάστρια μίλησε, μέσα σε όλα, για το...
Διαβάστε το στο govastileto.grΜπεκατώρου: Πάγωσε με την ερώτηση του Αρναούτογλου για το συμβόλαιό της
«Θα ήθελα να παραμείνω στον ΑΝΤ1. Θέλω να είμαι κάπου που να νιώθω ότι με αγαπούν και με φροντίζουν», είπε μεταξύ άλλων η Μαρία Μπεκατώρου...
> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Μπεκατώρου: Πάγωσε με την ερώτηση του Αρναούτογλου για το συμβόλαιό της
Διαβάστε το στο spoilersΜαρία Μπεκατώρου: Το τέλος του Still Standing και η ερώτηση του Γρηγόρη για το συμβόλαιο
Το τηλεπαιχνίδι Still Standing δεν θα συνεχιστεί όπως φαίνεται του χρόνου και η Μαρία Μπεκατώρου αναμένεται να συζητήσει με τον ΑΝΤ1 για το επόμενο βήμα. Καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο The 2Night Show του ANT1 ήταν χθες η Μαρία Μπεκατώρου.
Οι δύο τους γνωρίζονται από παλιά και έτσι ο Γρηγόρης ρώτησε τη Μαρία για το συμβόλαιό της με τον ΑΝΤ1 που φτάνει στο τέλος του και τα επόμενα επαγγελματικά της βήματα.
Αν και η παρουσιάστρια αρχικά αιφνιδιάστηκε δεν δίστασε να απαντήσει με ειλικρίνεια.
«Πολύ ωραία χρονιά, φανταστική χρονιά με το Still Standing μου νομίζω να έκανε τον κύκλο του. Απλά, ουσιαστικά, βάζω ένα ερωτηματικό σε αυτό γιατί δεν έχω ακόμα επίσημη ανακοίνωση από το κανάλι ότι ο
Διαβάστε το στο ieidiseis.gr