Γεράσιμος Σκιαδαρέσης: «Έχω καταθέσει ήδη στο ΣΕΗ για περιστατικό βίας στο οποίο ήμουν μάρτυρας»
12:45 - 07/04/2021
Καλεσμένος στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» ήταν σήμερα ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, ο οποίος μίλησε για την ελληνική μυθοπλασία, αλλά και για […]
The post Γεράσιμος Σκιαδαρέσης: «Έχω καταθέσει ήδη στο ΣΕΗ για περιστατικό βίας στο οποίο ήμουν μάρτυρας» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Γεράσιμος Σκιαδαρέσης: «Έχω καταθέσει ήδη στο ΣΕΗ για περιστατικό βίας στο οποίο ήμουν μάρτυρας»
Καλεσμένος στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» ήταν ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, ο οποίος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στις αποκαλύψεις για παρενοχλήσεις και κακοποιήσεις...
Διαβάστε το στο govastileto.grΓεράσιμος Σκιαδαρέσης: "Εχω καταθέσει ήδη στο ΣΕΗ για περιστατικό που ήμουν μάρτυρας"
Όπως αποκάλυψε ο Γερ. Σκιαδαρέσης έχει υπάρξει αυτόπτης μάρτυρας σε περιστατικό και έχει καταθέσει στο πειθαρχικό της ΣΕΗ
Διαβάστε το στο thetoc.grΣκιαδαρέσης: Έχω καταθέσει στο ΣΕΗ για περιστατικό βίας στο οποίο ήμουν μάρτυρας
«Ελπίζω να μη σταματήσει εδώ και να πέσει φως σε όλους τους χώρους»
Διαβάστε το στο news.grΣκιαδαρέσης: «Έχω καταθέσει ήδη στο ΣΕΗ για περιστατικό βίας στο οποίο ήμουν μάρτυρας»
Tι είπε ο αγαπημένος ηθοποιός;
Διαβάστε το στο ekriti.gr