Γεράσιμος Σκιαδαρέσης: «Έχω καταθέσει ήδη στο ΣΕΗ για περιστατικό βίας στο οποίο ήμουν μάρτυρας»

12:45 - 07/04/2021

Καλεσμένος στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» ήταν σήμερα ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, ο οποίος μίλησε για την ελληνική μυθοπλασία, αλλά και για […] The post Γεράσιμος Σκιαδαρέσης: «Έχω καταθέσει ήδη στο ΣΕΗ για περιστατικό βίας στο οποίο ήμουν μάρτυρας» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γεράσιμος Σκιαδαρέσης: «Έχω καταθέσει ήδη στο ΣΕΗ για περιστατικό βίας στο οποίο ήμουν μάρτυρας»

Καλεσμένος στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» ήταν ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, ο οποίος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στις αποκαλύψεις για παρενοχλήσεις και κακοποιήσεις...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Γεράσιμος Σκιαδαρέσης: "Εχω καταθέσει ήδη στο ΣΕΗ για περιστατικό που ήμουν μάρτυρας"

Όπως αποκάλυψε ο Γερ. Σκιαδαρέσης έχει υπάρξει αυτόπτης μάρτυρας σε περιστατικό και έχει καταθέσει στο πειθαρχικό της ΣΕΗ

Διαβάστε το στο thetoc.gr

Σκιαδαρέσης: Έχω καταθέσει στο ΣΕΗ για περιστατικό βίας στο οποίο ήμουν μάρτυρας

«Ελπίζω να μη σταματήσει εδώ και να πέσει φως σε όλους τους χώρους»

Διαβάστε το στο news.gr

Σκιαδαρέσης: «Έχω καταθέσει ήδη στο ΣΕΗ για περιστατικό βίας στο οποίο ήμουν μάρτυρας»

Tι είπε ο αγαπημένος ηθοποιός;

Διαβάστε το στο ekriti.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο