Πως θα κινηθούν την Παρασκευή τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς
22:13 - 05/12/2019
ΕΛΛAΔΑ
Λόγω των εκδηλώσεων-κινητοποιήσεων για τη συμπλήρωση έντεκα ετών από τον θανάσιμο τραυματισμό του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου και με στόχο την ασφαλή κυκλοφορία των ΜΜΜ και του επιβατικού κοινού, ο ΟΑΣΑ θα προβεί σε προσωρινές τροποποιήσεις της διαδρομής λεωφορειακών γραμμών και γραμμών τρόλεϊ στο κέντρο της πόλης των Αθηνών από την Παρασκευή 6/12/2019 στις 10:00 έως το Σάββατο 7/12/2019 στις 07:00, σταδιακά και ανάλογα με τις υποδείξεις και τα μέτρα της Τροχαίας και τις επικρατούσες κυκλοφοριακές συνθήκες.
Επιπλέον καθ’ υπόδειξη της Αστυνομίας την Παρασκευή 6/12/2019 ο σταθμός «ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ» θα κλείσει στις 9:00 το πρωί και οι συρμοί θα διέρχονται από αυτόν το σταθμό χωρίς στάση.
Για περισ
Διαβάστε Περισσότερα στο topontiki.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου: Πως θα κινηθούν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς
Ο ΟΑΣΑ θα προβεί σε προσωρινές τροποποιήσεις της διαδρομής λεωφορειακών γραμμών και γραμμών τρόλεϊ στο κέντρο της πόλης των Αθηνών από την Παρασκευή 6/12/2019 στις 10:00 έως το Σάββατο 7/12/2019 στις 07:00.
Διαβάστε το στο fosonline.grΠώς θα κινηθούν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς αύριο
Λόγω των εκδηλώσεων-κινητοποιήσεων για τη συμπλήρωση έντεκα ετών από τον θανάσιμο τραυματισμό του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου και με στόχο την ασφαλή κυκλοφορία των ΜΜΜ και του επιβατικού κοινού, ο ΟΑΣΑ θα προβεί σε προσωρινές τροποποιήσεις της διαδρομής λεωφορειακών γραμμών και γραμμών τρόλεϊ στο κέντρο της πόλης των Αθηνών από αύριο, Παρασκευή 6/12/2019, στις 10:00, έως και το Σάββατο 7/12/2019 στις 07:00, σταδιακά και ανάλογα με τις υποδείξεις και τα μέτρα της Τροχαίας και τις επικρατούσες κυκλοφοριακές συνθήκες, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.
Επιπλέον καθ’ υπόδειξη της Αστυνομίας την Παρασκευή 6/12/2019 ο σταθμός «ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ» θα κλείσει στις 9:00 το πρωί και οι συρμοί θα διέρχονται από αυτόν
Διαβάστε το στο ieidiseis.gr