Φρέντι Μέρκιουρι queen Bohemian Rhapsody

02:41 - 09/04/2021

O Φρέντι Μέρκιουρι (Freddie Mercury, 5 Σεπτεμβρίου 1946 – 24 Νοεμβρίου 1991), γεννημένος ως Φαρόχ Μπουλσάρα (Γκουτζαράτι: ફારોખ બલસારા, λατινική μεταγραφή: Farrokh Bulsara), ήταν Βρετανός τραγουδιστής και μουσικός. Θεωρείται ένας από τους μεγαλύτερους και πιο χαρισματικούς τραγουδιστές όλων των εποχών και είναι γνωστός για την φανταχτερή του περσόνα στη σκηνή και το τεσσάρων οκτάβων εύρος φωνής του.Έγινε διάσημος ως τραγουδιστής, συνθέτης και πιανίστας του βρετανικού ροκ συγκροτήματος Queen. Το άρθρο Φρέντι Μέρκιουρι queen Bohemian Rhapsody εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.

Διαβάστε Περισσότερα στο ekklisiaonline.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Φρέντι Μέρκιουρι: Δέκα facts για την ταινία «Bohemian Rhapsody»

Μπορεί τον Νοέμβριο να συμπληρώνονται 30 χρόνια από τον θάνατο του Φρέντι Μέρκιουρι, αλλά η μουσική κληρονομιά του μεγαθήριου της παγκόσμιας μουσικής σκηνής παραμένει αναλλοίωτη. Ο Φαρόκ Μπουλσάρα ίδρυσε ένα συγκρότημα μαζί με τους Μπράιαν Μέι, Ρότζερ Τέιλορ το οποίο ονόμασαν Queen και άλλαξε το όνομά του σε Φρέντι Μέρκιουρι.... The post Φρέντι Μέρκιουρι: Δέκα facts για την ταινία «Bohemian Rhapsody» appeared first on ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Φρέντι Μέρκιουρι: Δέκα facts για την ταινία «Bohemian Rhapsody»

Μπορεί τον Νοέμβριο να συμπληρώνονται 30 χρόνια από τον θάνατο του Φρέντι Μέρκιουρι, αλλά η μουσική κληρονομιά του μεγαθηρίου της παγκόσμιας μουσικής σκηνής παραμένει αναλλοίωτη. Το άρθρο Φρέντι Μέρκιουρι: Δέκα facts για την ταινία «Bohemian Rhapsody» εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.

Διαβάστε το στο el.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ekklisiaonline.gr

Στέψη Βασιλιά Καρόλου Γ’: Ο Όρκος στην Εκκλησία και οι Ορθόδοξοι Ύμνοι (ΦΩΤΟ/ΒΙΝΤΕΟ)

ΒΥΡΩΝΑΣ ΤΩΡΑ: Εκκλησία και λαός υποδέχτηκαν την ευωδιαστή Τιμία Κάρα του Οσίου Ιερωνύμου Σιμωνοπετρίτου (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Το ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ της Κυριακής του Παραλύτου

Τελέστηκε το Σαρανταημερο Μνημόσυνο του Γέροντος Εφραιμ Δικαιου

ΛΑΡΙΣΑ: Παράκληση στον Άγιο Νικηφόρο τον λεπρό στις 17 ΜαΪου – Εσπερινό κήρυγμα

Εορτολόγιο Κυριακή 7 Μαΐου 2023