Κούβελας για AstraZeneca: Ανάλογοι θάνατοι προκλήθηκαν και από τα υπόλοιπα εμβόλια
09:33 - 09/04/2021
«Δεν ξέρω γιατί έγινε μπλέξιμο με την ΑstraZeneca. Και τα τρία εμβόλια που κυκλοφορούν στην αγορά δεν διαφοροποιούνται ιδιαίτερα ούτε ποσοτικά ούτε ποιοτικά στις ανεπιθύμητες ενέργειες. Δεν είναι κάτι τρομακτικό» τόνισε ο καθηγητής κλινικής φαρμακολογίας Δημήτρης Κούβελας
Διαβάστε Περισσότερα στο tanea.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Κούβελας για AstraZeneca: Ανάλογοι θάνατοι προκλήθηκαν και από τα υπόλοιπα εμβόλια
«Δεν ξέρω γιατί έγινε μπλέξιμο με την ΑstraZeneca. Και τα τρία εμβόλια που κυκλοφορούν στην αγορά δεν διαφοροποιούνται ιδιαίτερα ούτε ποσοτικά ούτε ποιοτικά στις ανεπιθύμητες ενέργειες. Δεν είναι κάτι τρομακτικό» τόνισε ο καθηγητής κλινικής φαρμακολογίας Δημήτρης Κούβελας
Διαβάστε το στο tovimaΔημήτρης Κούβελας για AstraZeneca: Ανάλογοι θάνατοι προκλήθηκαν και από τα υπόλοιπα εμβόλια-BINTEO
«Δεν ξέρω γιατί έγινε μπλέξιμο με την ΑstraZeneca. Και τα τρία εμβόλια που κυκλοφορούν στην αγορά δεν διαφοροποιούνται ιδιαίτερα ούτε ποσοτικά ούτε ποιοτικά στις ανεπιθύμητες ενέργειες. Δεν είναι κάτι τρομακτικό» τόνισε ο καθηγητής κλινικής φαρμακολογίας Δημήτρης Κούβελας Για τις παρενέργειες που προκάλεσε το εμβόλιο της AstraZeneca και τη συζήτηση που...
The post Δημήτρης Κούβελας για AstraZeneca: Ανάλογοι θάνατοι προκλήθηκαν και από τα υπόλοιπα εμβόλια-BINTEO appeared first on Newsitamea.gr.
Διαβάστε το στο newsitamea.grΚούβελας για AstraZeneca: Ανάλογοι θάνατοι προκλήθηκαν και από τα υπόλοιπα εμβόλια
«Δεν ξέρω γιατί έγινε μπλέξιμο με την ΑstraZeneca. Και τα τρία εμβόλια που κυκλοφορούν στην αγορά δεν διαφοροποιούνται ιδιαίτερα ούτε ποσοτικά ούτε ποιοτικά στις ανεπιθύμητες ενέργειες. Δεν είναι κάτι τρομακτικό» τόνισε ο καθηγητής κλινικής φαρμακολογίας Δημήτρης Κούβελας.Για τις παρενέργειες που προκάλεσε το εμβόλιο της AstraZeneca και τη συζήτηση που προκλήθηκε γύρω από αυτό τοποθετήθηκε στην «Κοινωνία Ώρα MEGA» ο καθηγητής Κλινικής Φαρμακολογίας, Δημήτρης Κούβελας.
«Δεν ξέρω γιατί έγινε μπλέξιμο με την ΑstraZeneca. Και τα τρία εμβόλια που κυκλοφορούν στην αγορά δεν διαφοροποιούνται ιδιαίτερα ούτε ποσοτικά ούτε ποιοτικά στις ανεπιθύμητες ενέργειες. Δεν είναι κάτι τρομακτικό. Αλλάζουν οι ηλικί
Διαβάστε το στο ieidiseis.gr