Ξένια Μπουζαραζίδου στα «ΝΕΑ»: Αυτός είναι ο σύμβουλος του Τσίπρα που μου ζήτησε να σιωπήσω για τη σεξουαλική κακοποίηση

11:24 - 09/04/2021

Για τον εφιάλτη που έζησε στην οικία του πρώην πρεσβευτή της Βενεζουέλας στη Φιλοθέη, τις δύο σεξουαλικές επιθέσεις επί των ημερών του Φράνκλιν Γκονζάλες καθώς και για τα πρόσωπα που διαδραμάτισαν ρόλο - κλειδί στην υπόθεση που έχει τελεσιδικήσει από τις 5 Μαρτίου 2019 (αλλά η απόφαση δεν έχει ακόμα εκτελεστεί) μιλάει στα «ΝΕΑ» η […]

Διαβάστε Περισσότερα στο tanea.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ξένια Μπουζαρανίδου: Ποιος σύμβουλος του Τσίπρα μου ζήτησε να σιωπήσω για τη σεξουαλική κακοποίηση από τον πρέσβη

Η ελληνίδα σεφ που κακοποιήθηκε σεξουαλικά από τον πρώην πρεσβευτή της Βενεζουέλας μιλά στα «ΝΕΑ» για την περιπέτειά της

Διαβάστε το στο

Ξένια Μπουζαραζίδου στα «ΝΕΑ»: Αυτός είναι ο σύμβουλος του Τσίπρα που μου ζήτησε να σιωπήσω για τη σεξουαλική κακοποίηση

Η ελληνίδα σεφ Ξένια Μπουζαρανίδου μιλάει στα «ΝΕΑ» για τον εφιάλτη που έζησε στην οικία του πρώην πρεσβευτή της Βενεζουέλας στη Φιλοθέη, τις δύο σεξουαλικές επιθέσεις επί των ημερών του Φράνκλιν Γκονζάλες καθώς και για τα πρόσωπα που διαδραμάτισαν ρόλο – κλειδί στην υπόθεση

Διαβάστε το στο tovima

«Εφιάλτης» στην πρεσβεία της Βενεζουέλας: Αυτός είναι ο σύμβουλος του Τσίπρα που μου ζήτησε να σιωπήσω

Η έκκληση για... επίδειξη πολιτικής ωριμότητας ώστε να μην πάρει διαστάσεις το θέμα στην πρεσβεία της Βενεζουέλας και μία αποκάλυψη-σοκ: «κόρη του στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ μία από τις γυναίκες-θύματα σεξουαλικής κακοποίησης» The post «Εφιάλτης» στην πρεσβεία της Βενεζουέλας: Αυτός είναι ο σύμβουλος του Τσίπρα που μου ζήτησε να σιωπήσω appeared first on Protagon.gr.

Διαβάστε το στο protagon.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tanea.gr

Ολυμπιακός: Θετικός στο ενδεχόμενο συζήτησης για τον Σέιμπεν Λι

Αποχώρησε με φορείο ο Παβλένκα έπειτα από σφοδρή σύγκρουση με τον Σφιντέρσκι

Υπόθεση Έπσταϊν: Αδελφή θύματος τον είχε καταγγείλει το 1996, αλλά το FBI δεν έκανε τη δουλειά του

ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός 2-0: «Ασπρόμαυρο» πάρτι με άφαντους «πράσινους» καλεσμένους

Σουδάν: Δέκα νεκροί σε αγορά του Νταρφούρ από επίθεση μη επανδρωμένου αεροσκάφους

Αιμίλιος Χειλάκης: «Έλεγε να μην με πάρουν στις “Άγριες Μέλισσες” γιατί ήμουν φίλος του Λιγνάδη»