Μαυροπάνος : «Θα μιλήσω για το μέλλον μου μόλις συζητήσω με την Άρσεναλ»
11:30 - 09/04/2021
Ο Κωνσταντίνος Μαυροπάνος σε δηλώσεις του τόνισε πως δεν γνωρίζει ακόμα ποιο θα είναι το μέλλον του, αφού όλα εξαρτώνται από τις προθέσεις της Άρσεναλ.
Διαβάστε Περισσότερα στο to10.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Μαυροπάνος: «Θα μιλήσω με την Αρσεναλ για το μέλλον μου, θέλω να κατακτήσω τρόπαια»
Ο 23χρονος κεντρικός αμυντικός μίλησε στη «Bild» για το μέλλον του στη Στουτγκάρδη, αλλά και την Εθνική Ελλάδος
Διαβάστε το στο Μαυροπάνος: «Περήφανος για το ντεμπούτο μου στην Εθνική»
Ο διεθνής κεντρικός αμυντικός Κώστας Μαυροπάνος, μίλησε για το ντεμπούτο του στην Εθνική ομάδα αλλά και το μέλλον του αφού αυτή τη στιγμή παίζει ως δανεικός από την Άρσεναλ στη Στουτγκάρδη.
Διαβάστε το στο fosonline.grΜαυροπάνος: «Περήφανος για το ντεμπούτο μου στην Εθνική - Θα ξέρω για το μέλλον μου μόλις μιλήσω με την Άρσεναλ»
Μαυροπάνος: «Περήφανος για το ντεμπούτο μου στην Εθνική - Θα ξέρω για το μέλλον μου μόλις μιλήσω με την Άρσεναλ»
09/04/2021
Ο διεθνής κεντρικός αμυντικός Κωνσταντίνος Μαυροπάνος μίλησε για το ντεμπούτο του στην εθνική ομάδα, αλλά και το μέλλον του, αφού αυτή τη στιγμή παίζει ως δανεικός από την Άρσεναλ στη Στουτγκάρδη.
Αναλυτικά όσα είπε στην εφημερίδα «Bild»:
«Έχω άλλους δύο μήνες εδώ στην Στουτγκάρδη και θέλω να τελειώσω την σεζόν όσο το δυνατόν πιο ψηλά μαζί της. Φυσικά θέλω να κερδίσω και τρόπαια, γι’ αυτό παίζω ποδόσφαιρο. Η πόρτα της είναι ανοιχτή κι αυτό είναι πολύ καλό για εμένα, αλλά θα μπορώ να μιλήσω για το μέλλον συγκεκριμένα μόνο όταν έχω συζ
Διαβάστε το στο filathlos.gr