Τσόλακ: «Είμαι έτοιμος να βοηθήσω τη Μάλμε»

13:15 - 10/04/2021

Τσόλακ: «Είμαι έτοιμος να βοηθήσω τη Μάλμε» 10/04/2021 Πρεμιέρα σήμερα στη σουηδική Allsvenskan, με τη Μάλμε να υποδέχεται στις 4:00 το μεσημέρι τη Χάμαρμπι. Όπως όλα δείχνουν, ο δανεικός στη Μάλμε από τον ΠΑΟΚ, Αντόνιο Τσόλακ, θα πάρει φανέλα βασικού και σε δηλώσεις, που έκανε, εμφανίστηκε ανυπόμονος για την πρεμιέρα. Αναλυτικά τα όσα είπε ο Κροάτης στράικερ: «Πάντα είναι σημαντικό να ξεκινάς με νίκη στο πρωτάθλημα. Είμαι έτοιμος να βοηθήσω τη Μάλμε και ανυπομονώ για το παιχνίδι με τη Χάμαρμπι. Θέλω να αναλύσω το παιχνίδι του Ρόζενμπεργκ και το τι πέτυχε εδώ, προκειμένου να μάθω. Είναι ένας μεγάλος θρύλος για τη Μάλμε. Έκανε σπουδαία πράγματα για τον σ

Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Τσόλακ : «Είμαι έτοιμος να βοηθήσω τη Μάλμε»

Ο Αντόνιο Τσόλακ μίλησε για τη Μάλμε και την εκκίνηση του σουηδικού πρωταθλήματος, τονίζοντας πως είναι έτοιμος να προσφέρει.

Διαβάστε το στο to10.gr

Τσόλακ: «Είμαι έτοιμος να βοηθήσω τη Μάλμε»

Το σουηδικό πρωτάθλημα ξεκινάει και ο Αντόνιο Τσόλακ είναι έτοιμος να ξεκινήσει την… περιπέτεια του με την Μάλμε, στην οποία παραχωρήθηκε ως δανεικός από τον ΠΑΟΚ μέχρι το τέλος του 2021. Ο Κροάτης φορ μάλιστα μίλησε στα σουηδικά ΜΜΕ για την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων και το επερχόμενο παιχνίδι με την Χάμαρμπι, αναφέροντας μεταξύ άλλων: […]

Διαβάστε το στο thessports.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ filathlos.gr

Πρόβλημα στην Ρεάλ με Φελίζ: Αμφίβολος για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό

ΕΟΚ: Ο Λιόλιος ορίζει αρχιδιαιτητή τον Ηλία Κορομηλά

ΒΙΝΤΕΟ – Γιάννης Παπαστεφανάκης: «Είχαμε τον μεγάλο Ιβάν Σαββίδη δίπλα μας»

Με Σαν Ρόκε Λας Πάλμας ο ΠΑΟΚ στους «32» του CEV Challenge Cup

Τα νεότερα με Πετρούσεφ στον Ολυμπιακό ενόψει Ζαλγκίρις

Μεσίτης του Μπάλντοκ: «Τα λόγια μου ήταν πολύ προσεκτικά…» (ΦΩΤΟ)