Δολοφονία Καραϊβάζ – Η αντίδραση της αδερφής του Ποιοι ήταν αυτοί που σου στέρησαν τη ζωή;

11:35 - 11/04/2021

Η κηδεία του συναδέλφου, όπως σας γράψαμε νωρίτερα, θα γίνει στις 15:00 το μεσημέρι, στο παρεκκλήσι της Ζωοδόχου Πηγής, λίγο έξω από το χωριό Καλλίφυτο, με... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Δολοφονία Καραϊβάζ – Η αντίδραση της αδερφής του Ποιοι ήταν αυτοί που σου στέρησαν τη ζωή;

Διαβάστε Περισσότερα στο spoilers
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

«Ραγίζει καρδιές» η αδερφή του Γ. Καραϊβάζ: «Ποιοι ήταν αυτοί που σου στέρησαν τη ζωή;»

Τα λόγια της αδερφής του σε ανάρτηση που δημοσίευσε, όπως τα μετέφερε δημοσιογράφος από το Star Κεντρικής Ελλάδας στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα», μαρτυρούν τον πόνο που βιώνουν και συγκλονίζουν. «Αγόρι μου, αδερφούλη μου, δεν μπορώ αγάπη μου να το πιστέψω. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι σε χώρισαν από την οικογένειά σου. Αγόρι μου, αγόρι μου, […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Δολοφονία Καραϊβάζ- Τα σπαρακτικά λόγια της αδερφής του: Δε μπορώ αγάπη μου να σου πω καλό παράδεισο

Δολοφονία Καραϊβάζ: Συγκινούν τα λόγια της αδελφής του Γιώργου Καραϊβάζ Συγκλονισμένο είναι το πανελλήνιο από τη στυγερή δολοφονία του αστυνομικού συντάκτη έξω από το σπίτι του στον Άλιμο, το μεσημέρι της Παρασκευής. Σήμερα, στις 3 το μεσημέρι, θα πραγματοποιηθεί η κηδεία του Γιώργου Καραϊβάζ στον τόπο καταγωγής του, την Καλλίφυτο Δράμας. Μέσα από το «Έλα Χαμογέλα» […] The post Δολοφονία Καραϊβάζ- Τα σπαρακτικά λόγια της αδερφής του: Δε μπορώ αγάπη μου να σου πω καλό παράδεισο appeared first on tromaktiko.

Διαβάστε το στο tromaktiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ spoilers

Εθνική Ελλάδας: Εντάχθηκαν στις προπονήσης Λαρεντζάκης-Λούντζης

WTA 1000: Ήττα και αποκλεισμός για τη Σάκκαρη

Πατέρας Αντώνιος: Δεν παραπέμπεται σε δίκη με τις έρευνες να συνεχίζονται

Αγρότες: Επιστρέφουν στα μπλόκα τους

Ν. Ανδρουλάκης: «Το Flyover είναι ακόμα ένα πείραμα»

Ντουμπάι: Νικηφόρα ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της η Σάκκαρη