Ραγίζει καρδιές η αποχαιρετιστήρια ανάρτηση της αδερφής του Γιώργου Καραϊβάζ
12:12 - 11/04/2021
Τον Γιώργο Καραϊβάζ θα αποχαιρετήσουν σήμερα η μητέρα του, η αδελφή του που ήρθε από το εξωτερικό, καθώς και οι λοιποί στενοί συγγενείς, ενώ δεδομένο θεωρείται ότι όλο το Καλλίφυτο Δράμας θα επιδιώξει να παραστεί στο τελευταίο «αντίο» καθώς όλοι στην τοπική κοινωνία είναι συγκλονισμένοι.
Διαβάστε Περισσότερα στο thebest.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
«Ραγίζουν» καρδιές στην κηδεία του Γιώργου Καραϊβάζ στη Δράμα (φωτο)
Στο εξωκλήσι της Ζωοδοόχου Πηγής Καλλίφυτου στη Δράμα τελείται η εξόδιος ακολουθία του δολοφονημένου δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ, η οικογένεια του οποίου αποφάσισε να τον κηδέψει στον τόπο καταγωγής του.
Σε κλίμα οδύνης μεταξύ λίγων συγγενών πραγματοποιείται αυτή την ώρα η κηδεία του αστυνομικού ρεπόρτερ με τραγικές φιγούρες τη σύζυγο, το γιο, τη μάνα και την αδερφή του άτυχου δημοσιογράφου.
Από νωρίς το πρωί της Κυριακής γείτονες και απλός κόσμος κατέφθαναν στο πατρικό σπίτι του Γιώργου στη Δράμα γαι να συλληπηθούν τόσο την ηλικιωμένη μητέρα του όσο τη σύζυγο και το γιο του. Η κηδεία προγραμματίστηκε για σήμερα το μεσημέρι μιας και έπρεπε να έρθει από τη Γερμανία η αδερφή του η οποία με τη σ
Διαβάστε το στο pronews.gr