Ναύπλιο: Το Λιμενικό Σώμα τίμησε τον προστάτη του Άγιο Νικόλαο

11:00 - 06/12/2019

Ναύπλιο: Για τέταρτη συνεχή χρονιά λόγω των εκτεταμένων ζημιών που έχει υποστεί ο ιστορικός ναός του Αγίου Νικολάου οι ακολουθίες […] Το άρθρο Ναύπλιο: Το Λιμενικό Σώμα τίμησε τον προστάτη του Άγιο Νικόλαο εμφανίστηκε πρώτα στο ΒΗΜΑ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ.

Διαβάστε Περισσότερα στο vimaorthodoxias.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Το Πέραμα τίμησε τον Πολιούχο του Άγιο Νικόλαο (ΦΩΤΟ)

Πέραμα | Δήμητρα Παναγοπούλου Με ιδιαίτερη εκκλησιαστική λαμπρότητα και μεγαλοπρέπεια εορτάστηκε σήμερα, Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2019, η μνήμη του Αγίου Νικολάου Αρχιεπισκόπου Μύρων της Λυκίας του Θαυματουργού, Πολιούχου Περάματος στον ομώνυμο Ιερό Ναό της Αττικής. Στην πανηγυρική Θεία Λειτουργία προεξήρχε ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Χριστιανουπόλεως κ. Προκόπιος, πλαισιούμενος από τον προϊστάμενο του Ιερού Ναού Αρχιμανδρίτη Γρηγόριο Πάτρα, τον εφημέριο του ναού και υπεύθυνο Νεότητος της ενορίας πρεσβύτερο Νεκτάριο Παπαδάκη και τον Αρχιμ. Ιάκωβο Δελή. Πλήθους πιστών από το Πέραμα αλλά και από τους όμορους Δήμους, κατέκλυσαν από νωρίς το πρωί τον Ιερό Ναό για να τιμήσουν και να συνεορτάσουν τ

Διαβάστε το στο .romfea.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ vimaorthodoxias.gr

Το Ευαγγέλιο της Τρίτης 29 Ιουλίου 2025 – Άγιος Καλλίνικος

Να λες: «Να, τα ηνία Θεέ μου. Οδήγα εσύ. Εγώ δεν έχω δύναμη. Όπου θέλεις πάρε με»

16 Μαΐου – Γιορτή σήμερα: Όσιος Θεόδωρος ο Ηγιασμένος

Ναύπλιο – πανσέληνος Μαΐου: το «φεγγάρι των λουλουδιών»

Θεία Λειτουργία στην Αρμάχα Πεδιάδος

14 Μαΐου – Γιορτή σήμερα: Άγιος Ισίδωρος που Μαρτύρησε στη Χίο