Γιώργος Καραϊβάζ : Ραγίζει καρδιές το «αντίο» από τη μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη

11:15 - 12/04/2021

«Φίλε Γιώργο εκεί ψηλά που σήμερα θα φτάσεις υπάρχουν πολλοί Άγγελοι που θα τρέξουν να σε υποδεχτούν,εκεί ανάμεσά τους, ξεχώρισε τον δικό μου Άγγελο και πες της πόσο την «ΑΓΑΠΩ» ΚΑΙ ΠΟΣΟ «ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΙ»», γράφει η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη

Διαβάστε Περισσότερα στο tanea.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γιώργος Καραϊβάζ : Ραγίζει καρδίες η μητέρα του – «Αλλο παιδί να μην πειράξουνε»

«Όποιο δάχτυλο κι αν κόψεις, πονάει πάρα πολύ. Το μόνο που θέλω είναι να προσέχετε παιδιά μου, να προσέχετε. Η τελευταία μάνα να ήμουν εγώ… Κανέναν άλλο να μη βλάψουνε… Το ίδιο θα έκανε και το παιδί μου. Τους εκτελεστές του θα τους συγχωρούσε το παιδάκι μου… Άλλο παιδί να μην πειράξουνε… Παρακαλώ την Παναγίτσα», είπε με δάκρυα στα μάτια η μητέρα του.

Διαβάστε το στο

Γιώργος Καραϊβάζ: Το σπαρακτικό «αντίο» από τη μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη - «Εκεί ψηλά πες της ...»

Δολοφονία Καραϊβάζ: «Η ανθρώπινη ζωή στις μέρες μας δυστυχώς δεν έχει καμία αξία. Την αφαιρούν με τόση ευκολία, αδιαφορώντας για…Περισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Γιώργος Καραϊβάζ: Συγκινεί το μήνυμα της μητέρας της Ελένης Τοπαλούδη για τη στυγερή δολοφονία του

Η κ. Κούλα διατηρούσε φιλικές σχέσεις με τον δημοσιογράφο, ο θάνατος του οποίου της προκάλεσε μεγάλη θλίψη. «Η ανθρώπινη ζωή στις μέρες μας δυστυχώς δεν έχει καμία αξία. Την αφαιρούν με τόση ευκολία, αδιαφορώντας για τα πάντα που αφήνει πίσω του και για όσους αγάπησε», αναφέρει. Ολόκληρη η ανάρτηση: «Φίλε Γιώργο Καραϊβάζ. Κρίμα και άδικο […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Γιώργος Καραϊβάζ: Ραγίζει καρδιές η μητέρα του

Ο Γιώργος Καραϊβάζ έφυγε με τον πιο βίαιο τρόπο από τη ζωή το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής. Η είδηση του […] The post Γιώργος Καραϊβάζ: Ραγίζει καρδιές η μητέρα του appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr

Γιώργος Καραϊβάζ: Το σπαρακτικό μήνυμα της μητέρας της Ελένης Τοπαλούδη για τη στυγερή δολοφονία του

Με ένα συγκινητικό μήνυμα θέλησε να αποχαιρετήσει τον Γιώργο Καραϊβάζ, η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη, Κούλα To άρθρο Γιώργος Καραϊβάζ: Το σπαρακτικό μήνυμα της μητέρας της Ελένης Τοπαλούδη για τη στυγερή δολοφονία του δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Δολοφονία Καραϊβάζ: Ραγίζει καρδιές το «αντίο» από τη μητέρα της Τοπαλούδη

«Θλίβομαι, αγανακτώ και πονώ»

Διαβάστε το στο news.gr

Δολοφονία Καραϊβάζ: Το αντίο από τη μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη – Υπάρχουν πολλοί Άγγελοι να σε υποδεχτούν

Η οικογένεια της Ελένης Τοπαλούδη είχε αναπτύξει στενές προσωπικές σχέσεις με τον Γιώργο Καραϊβάζ λόγω της δημοσιογραφικής του ιδιότητας αφού είχε ασχοληθεί με τη δολοφονία... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Δολοφονία Καραϊβάζ: Το αντίο από τη μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη – Υπάρχουν πολλοί Άγγελοι να σε υποδεχτούν

Διαβάστε το στο spoilers

Γιώργος Καραϊβάζ : Ραγίζει καρδιές η μητέρα του – «Αλλο παιδί να μην πειράξουνε»

«Όποιο δάχτυλο κι αν κόψεις, πονάει πάρα πολύ. Το μόνο που θέλω είναι να προσέχετε παιδιά μου, να προσέχετε. Η τελευταία μάνα να ήμουν εγώ… Κανέναν άλλο να μη βλάψουνε… Το ίδιο θα έκανε και το παιδί μου. Τους εκτελεστές του θα τους συγχωρούσε το παιδάκι μου… Άλλο παιδί να μην πειράξουνε… Παρακαλώ την Παναγίτσα», είπε με δάκρυα στα μάτια η μητέρα του.

Διαβάστε το στο to10.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tanea.gr

Ολυμπιακός: Θετικός στο ενδεχόμενο συζήτησης για τον Σέιμπεν Λι

Αποχώρησε με φορείο ο Παβλένκα έπειτα από σφοδρή σύγκρουση με τον Σφιντέρσκι

Υπόθεση Έπσταϊν: Αδελφή θύματος τον είχε καταγγείλει το 1996, αλλά το FBI δεν έκανε τη δουλειά του

ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός 2-0: «Ασπρόμαυρο» πάρτι με άφαντους «πράσινους» καλεσμένους

Σουδάν: Δέκα νεκροί σε αγορά του Νταρφούρ από επίθεση μη επανδρωμένου αεροσκάφους

Αιμίλιος Χειλάκης: «Έλεγε να μην με πάρουν στις “Άγριες Μέλισσες” γιατί ήμουν φίλος του Λιγνάδη»