Ζήνα Κουτσελίνη για Γιώργο Καραϊβάζ: «Για μένα ήταν αδερφός, ήταν οικογένεια»

12:27 - 12/04/2021

Συγκίνησε η Ζήνα Κουτσελίνη με τα λόγια της για τον Γιώργο Καραϊβάζ στην έναρξη της σημερινής εκπομπής. Με ένα συγκινητικό βίντεο με φωτογραφίες του Γιώργου Καραϊβάζ υπό τους ήχους του τραγουδιού «Αχ χελιδόνι μου» του Γιώργου Νταλάρα ξεκίνησε σήμερα η εκπομπή «Αλήθειες με την Ζήνα» στο Star. «Δεν ξέρω τι να σας πω, ξέρω μόνο τι θα μου έλεγε εκείνος. 'Έλα μωρέ Ζήνα'. Είμαστε εδώ γιατί έτσι θα ήθελε και εκείνος. Για μένα ήταν αδερφός, ήταν οικογένεια που όταν την έχασα τη βρήκα. Όταν λίγοι πίστευαν σ αυτή την εκπομπή εκείνος έβαλε την υπογραφή του.» είπε η Ζήνα Κουτσελίνη με το πλάνο να δείχνει την θέση του στην οποία υπήρχε μια ανθοδέσμη με λευκά τριαντάφυλλα και τον τίτλο να γράφει: «Το δικό μα

Διαβάστε Περισσότερα στο ieidiseis.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ζήνα Κουτσελίνη για Γιώργο Καραϊβάζ: «Μου άπλωσε το χέρι και μου είπε ότι είμαστε συνοδοιπόροι»

Συγκλονισμένη εμφανίστηκε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» η Ζήνα Κουτσελίνη, μετά από την στυγερή δολοφονία του δημοσιογράφου και στενού της συνεργάτη Γιώργου Καραϊβάζ

Διαβάστε το στο

Ζήνα Κουτσελίνη για Γιώργο Καραϊβάζ: «Μου άπλωσε το χέρι και μου είπε ότι είμαστε συνοδοιπόροι»

Συγκλονισμένη εμφανίστηκε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» η Ζήνα Κουτσελίνη, μετά από την στυγερή δολοφονία του δημοσιογράφου και στενού της συνεργάτη Γιώργου Καραϊβάζ

Διαβάστε το στο tanea.gr

Ζήνα Κουτσελίνη για Γιώργο Καραϊβάζ : «Μου άπλωσε το χέρι και μου είπε ότι είμαστε συνοδοιπόροι» (vid)

Συγκλονισμένη εμφανίστηκε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» η Ζήνα Κουτσελίνη, μετά από την στυγερή δολοφονία του δημοσιογράφου και στενού της συνεργάτη Γιώργου Καραϊβάζ

Διαβάστε το στο to10.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ieidiseis.gr

Στην κόψη του ξυραφιού η Μέση Ανατολή: Το Ισραήλ υπόσχεται απάντηση στο Ιράν - Οι δύο γραμμές στο Πολεμικό Συμβούλιο

Μπάιντεν: «Προσηλωμένες στην ασφάλεια του Ισραήλ οι ΗΠΑ» - IDF: Θα δοθεί απάντηση στο Ιράν

Καιρός: Θερμοκρασία - ρεκόρ στα Τρίκαλα, «σκαρφάλωσε» πάνω από τους 32 βαθμούς

Κακοκαιρία «Π»: Ανεμοστρόβιλος σάρωσε Χαλκιδική και Ξάνθη, αποκλεισμένα χωριά στα Τρίκαλα - Πώς κινείται

ΚΤΕΛ Αττικής: Οδηγός επιτέθηκε με κατσαβίδι σε επιβάτη

Κάρυστος: Μαίνεται το πύρινο μέτωπο - Ανεξέλεγκτες φλόγες γύρω από τα χωριά