«Ξαναχτυπά» ο Κώστας Πατέρας: «Ο πρωθυπουργός είναι ψεύτης απέναντί μου - Το Μαξίμου μου ζήτησε να μην βγω στα κανάλια» (Audio)
12:25 - 06/12/2019
ΕΛΛAΔΑ
Ακόμα δεν το έχει «χωνέψει», από ότι φαίνεται, ο 80χρονος Κώστας Πατέρας, το γεγονός ότι μετά την γενική κατακραυγή δεν πρόλαβε να κάτσει στην καρέκλα του διοικητή του Νοσοκομείου της Καρδίτσας.
Αυτήν την φορά μιλώντας στο τοπικό ραδιοσταθμό Λέσχη 97,6 ο Κώστας Πατέρας εμφανίστηκε λάβρος κατά του πρωθυπουργού και των συνεργατών του, καταλογίζοντας ευθύνες για τον χειρισμό της υπόθεσης
Αρχικά, μίλησε για «αθέμιτο πόλεμο που άνοιξαν απέναντί του» παράγοντες και τρικαλινά στελέχη της ΝΔ.
«Ήταν άτιμο αυτό που κάνανε οι τρικαλινοί» σημείωσε ο Κώστας Πατέρας, ο οποίος μάλιστα κατονόμασε και στενούς συνεργάτες του πρωθυπουργού.
Τόνισε χαρακτηριστικά, ότι «ξεκίνησαν να πιέζουν το Μαξίμου και οι
Διαβάστε Περισσότερα στο topontiki.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ξαναχτυπά ο Κώστας Πατέρας: Ο πρωθυπουργός είναι ψεύτης απέναντί μου
Ακόμα δεν το έχει «χωνέψει», από ότι φαίνεται, ο 80χρονος Κώστας Πατέρας, το γεγονός ότι μετά την γενική κατακραυγή δεν πρόλαβε να κάτσει στην καρέκλα του διοικητή του Νοσοκομείου της Καρδίτσας.Αυτήν την φορά μιλώντας στο τοπικό ραδιοσταθμό Λέσχη 97,6 ο Κώστας Πατέρας εμφανίστηκε λάβρος κατά
Διαβάστε το στο madata.gr