Ο Λευτέρης Πανταζής αποκαλύπτει τον άγνωστο καβγά με τον Τριαντάφυλλο – «Ήταν επιθετικός»

10:03 - 13/04/2021

Για τον Τριαντάφυλλο μίλησε ο Λευτέρης Πανταζής στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών, αποκαλύπτοντας και τον δικό του τσακωμό που είχε […] The post Ο Λευτέρης Πανταζής αποκαλύπτει τον άγνωστο καβγά με τον Τριαντάφυλλο – «Ήταν επιθετικός» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ο Λευτέρης Πανταζής αποκάλυψε τον τσακωμό του με τον Τριαντάφυλλο

Τι είπε για τη συμμετοχή του τραγουδιστή στο Survivor αλλά και τη μεταξύ τους σχέση

Διαβάστε το στο

Ο Λευτέρης Πανταζής για τον άγνωστο καβγά του με τον Τριαντάφυλλο: Ήταν επιθετικός

Δείτε όλα όσα είπε ο Λευτέρης Πανταζής για τον καβγά του με τον Τριαντάφυλλο.

Διαβάστε το στο

Λευτέρης Πανταζής για Τριαντάφυλλο: «Ήταν επιθετικός, τσακωθήκαμε»

«Ήταν στα πρώτα του βήματα, 20 ετών, μόλις είχε κάνει το πρώτο του σουξέ», λέει ο Λευτέρης Πανταζής. Στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών μίλησε ο Λευτέρης Πανταζής για τον Τριαντάφυλλο, όπου αποκάλυψε και τον άγνωστο καβγά τους πριν από πολλά χρόνια. «Ο Τριαντάφυλλος είναι πολύ καλός στο Survivor, το διαχειρίζεται πολύ καλά και νομίζω ότι ... Περισσότερα To άρθρο Λευτέρης Πανταζής για Τριαντάφυλλο: «Ήταν επιθετικός, τσακωθήκαμε» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο

Λευτέρης Πανταζής: Ο άγνωστος καβγάς με τον Τριαντάφυλλο: «Ήταν επιθετικός»

Δηλώσεις στις κάμερες έκανε ο Λευτέρης Πανταζής και μεταξύ άλλων μίλησε και για τον άγνωστο καβγά του με τον Τριαντάφυλλο.Περισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Λευτέρης Πανταζής: Ο άγνωστος τσακωμός με τον Τριαντάφυλλο στην Αυστραλία – «Ήταν επιθετικός…»

«Ο Τριαντάφυλλος είναι πολύ καλός στο Survivor, το διαχειρίζεται πολύ καλά και νομίζω ότι πάει προς τον τελικό. Αυτό που βλέπετε είναι ο Τριαντάφυλλος. Όταν σε αγαπάει, σε αγαπάει. Όταν τσαντίζεται, τον βλέπεις τσαντισμένο. Όταν σε βρίζει, σε βρίζει. Όταν βλέπει κάμερα γίνεται γλυκός», είπε αρχικά ο Λευτέρης Πανταζής για να συνεχίσει: «Κι εγώ έχω τσακωθεί μαζί του, στην […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Survivor: Ο άγνωστος καβγάς Τριαντάφυλλου-ΛεΠα – Ήταν επιθετικός και…

Ο Τριαντάφυλλος φαίνεται πως… δεν μπορεί να μείνει ήσυχος και αρκετές φορές ξεφεύγει απέναντι σε συναδέλφους του, με τον Λευτέρη Πανταζή να αναφέρεται σε έναν... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Survivor: Ο άγνωστος καβγάς Τριαντάφυλλου-ΛεΠα – Ήταν επιθετικός και…

Διαβάστε το στο spoilers

Ο Λευτέρης Πανταζής αποκαλύπτει τον άγνωστο καβγά με τον Τριαντάφυλλο

"Ήταν επιθετικός"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο