Δεν άντεξε! Παραιτήθηκε ο υπουργός Υγείας της Αυστρίας
11:40 - 13/04/2021
Η πανδημία του έφερε υπερκόπωση.
Το άρθρο Δεν άντεξε! Παραιτήθηκε ο υπουργός Υγείας της Αυστρίας εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.
Διαβάστε Περισσότερα στο el.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Παραιτήθηκε ο Αυστριακός υπουργός Υγείας
Ο υπουργός Υγείας της Αυστρίας Ρούντολφ Ανσόμπερ ανακοίνωσε ότι παραιτείται διότι η υπερκόπωση εξαιτίας της αντιμετώπισης της πανδημίας έχει επηρεάσει την κατάσταση της υγείας του. «Δεν θέλω να εξουθενώσω τον εαυτό μου», δήλωσε ο 60χρονος Ρούντολφ Ανσόμπερ, που προέρχεται από το κόμμα των Πρασίνων, εταίρο του κυβερνητικού συνασπισμού του Σεμπάστιαν...
Διαβάστε το στο crashonline.grΑυστρία: Παραιτήθηκε ο υπουργός Υγείας – Έπαθε υπερκόπωση λόγω…της πανδημίας
Ο υπουργός Υγείας της Αυστρίας ανακοίνωσε ότι παραιτείται διότι η υπερκόπωση εξαιτίας της αντιμετώπισης της πανδημίας έχει επηρεάσει την κατάσταση της υγείας του. Ο υπουργός Υγείας της Αυστρίας Ρούντολφ Ανσόμπερ ανακοίνωσε ότι παραιτείται γιατί η υπερκόπωση λόγω της αντιμετώπισης της πανδημίας έχει επηρεάσει την κατάσταση της υγείας του. «Δεν θέλω να εξουθενώσω τον εαυτό μου», […]
The post Αυστρία: Παραιτήθηκε ο υπουργός Υγείας – Έπαθε υπερκόπωση λόγω…της πανδημίας appeared first on tromaktiko.
Διαβάστε το στο tromaktiko.gr