Γιούλικα Σκαφιδά: Ποια είναι η μεγαλύτερη τρέλα που έχει κάνει στη ζωή της;

18:39 - 13/04/2021

«Ίσως η πιο μεγάλη τρέλα που έκανα στη ζωή μου είναι που αποφάσισα να γίνω ηθοποιός. Κανείς δεν το περίμενε, ήμουν της θετικής κατεύθυνσης, ήθελα να γίνω αστροφυσικός» είπε η Γιούλικα Σκαφιδά. «Ο ρόλος της Μαρίνας είναι ένας ρόλος που μου άρεσε πολύ και χάρηκα που είναι αυτός που με... The post Γιούλικα Σκαφιδά: Ποια είναι η μεγαλύτερη τρέλα που έχει κάνει στη ζωή της; appeared first on ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ.

Διαβάστε Περισσότερα στο eleftherostypos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γιούλικα Σκαφιδά: Η μεγαλύτερη τρέλα που έχω κάνει στη ζωή μου είναι ότι έγινα ηθοποιός

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Γιούλικα Σκαφιδά: Η μεγαλύτερη τρέλα που έχω κάνει στη ζωή μου είναι ότι έγινα ηθοποιός (Video)

Η Γιούλικα Σκαφιδά ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και μίλησε για την προσωπική της ζωή, αλλά και την επαγγελματική. Η ίδια σημείωσε πως «στην πολύ αρχή της καριέρας μου […]

Διαβάστε το στο topontiki.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ eleftherostypos.gr

«Athens Santa Run 2025»: Ποιοι δρόμοι θα κλείσουν σήμερα

Μισθοί 2026: Πόσο θα αυξηθούν στον ιδιωτικό τομέα – Πού θα φτάσει ο κατώτατος

Κυβέρνηση: Ο στρατηγικός σχεδιασμός για το 2026 – Τι θα γράφουν οι «μπλε φάκελοι»

Αντιπολίτευση: Ανω κάτω από το κόμμα Καρυστιανού – Πίεση σε Τσίπρα, Κωνσταντοπούλου, Βελόπουλο

Αγροτικά μπλόκα: Το παρασκήνιο της κλιμάκωσης των κινητοποιήσεων

Συγκίνηση Τεττέη: «Έσπασε» σε ζωντανή συνέντευξη – «Δεν θα ξεχάσω ποτέ την Κηφισιά»