Σταμάτης Μαλέλης: «Είχα φτάσει στο σημείο να λέω στον εαυτό μου… πέθανε ρε»
12:57 - 14/04/2021
Στο πλατό της εκπομπής «Πάμε Δανάη» βρέθηκε σήμερα ο Σταμάτης Μαλέλης, σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στη Δανάη […]
The post Σταμάτης Μαλέλης: «Είχα φτάσει στο σημείο να λέω στον εαυτό μου… πέθανε ρε» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Συγκλονίζει ο Μαλέλης: Είχα φτάσει στο σημείο να λέω… πέθανε ρε
O γενικός διευθυντής ειδήσεων του Mega, ήταν καλεσμένος στην εκπομπή, Πάμε Δανάη και μίλησε εκτός από τις επιτυχίες που έχει κάνει και για την κατάθλιψη.
Διαβάστε το στο Μαλέλης: Είχα φτάσει στο σημείο να λέω στον εαυτό μου… πέθανε ρε
Στο πλατό της εκπομπής «Πάμε Δανάη» βρέθηκε σήμερα ο Σταμάτης Μαλέλης, σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στη Δανάη Μπάρκα και τον Άρη Καβατζίκη. Ο γενικός διευθυντής ειδήσεων του Mega αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, και στη μάχη του με την κατάθλιψη την περίοδο των μεγάλων επιτυχιών. «31 συνεχόμενα χρόνια είμαι διευθυντής...
The post Μαλέλης: Είχα φτάσει στο σημείο να λέω στον εαυτό μου… πέθανε ρε appeared first on ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ.
Διαβάστε το στο eleftherostypos.grΣταμάτης Μαλέλης: «Είχα φτάσει στο σημείο να λέω στον εαυτό μου… πέθανε ρε» (vid)
«31 συνεχόμενα χρόνια είμαι διευθυντής ειδήσεων και εργάζομαι 38 χρόνια στα κανάλια. Μου άρεσε η δημοσιογραφία, αλλά δεν φανταζόμουν ποτέ ότι θα έχω αυτή την πορεία. Είμαι πολύ περήφανος και συγκινούμαι όταν συναντώ ανθρώπους τους οποίους βοήθησα στα πρώτα τους βήματα. Δεν έχω κάνει ριάλιτι και ούτε ονειρεύομαι να κάνω. Η κατάθλιψη ήρθε στην περίοδο […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΜαλέλης για τη μάχη με την κατάθλιψη: Είχα φτάσει να λέω στον εαυτό μου “πέθανε ρε” (vid)
Για την αγάπη του για τη δημοσιογραφία, αλλά και τη μάχη του με την κατάθλιψη μίλησε, μεταξύ άλλων, ο Σταμάτης Μαλέλης.
Το άρθρο Μαλέλης για τη μάχη με την κατάθλιψη: Είχα φτάσει να λέω στον εαυτό μου “πέθανε ρε” (vid) εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.
Διαβάστε το στο el.grΣταμάτης Μαλέλης: «Είχα φτάσει στο σημείο να λέω στον εαυτό μου… πέθανε ρε»
Στο πλατό της εκπομπής «Πάμε Δανάη» βρέθηκε σήμερα ο Σταμάτης Μαλέλης, σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στη Δανάη Μπάρκα και τον Άρη Καβατζίκη. Ο γενικός διευθυντής ειδήσεων του Mega αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, και στη μάχη του με την κατάθλιψη την περίοδο των μεγάλων επιτυχιών. «31 συνεχόμενα χρόνια είμαι διευθυντής ειδήσεων και εργάζομαι 38 […]
Διαβάστε το στο irafina.grΣταμάτης Μαλέλης: Είχα φτάσει να παρακαλάω να πεθάνω
Συγκλόνισε ο Σταμάτης Μαλέλης με την συνέντευξη που παραχώρησε στο κανάλι του Mega και την εκπομπή «Πάμε Δανάη». από το sportime.gr. για περισσότερα νέα επισκεφτείτε...
> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Σταμάτης Μαλέλης: Είχα φτάσει να παρακαλάω να πεθάνω
Διαβάστε το στο spoilersΣταμάτης Μαλέλης: «Είχα φτάσει να παρακαλάω να πεθάνω» (vid)
Συγκλόνισε ο Σταμάτης Μαλέλης με την συνέντευξη που παραχώρησε στο κανάλι του Mega και την εκπομπή «Πάμε Δανάη».
από το sportime.gr.
για περισσότερα νέα επισκεφτείτε το sportime.gr - Αθλητικό portal με όλα τα τελευταία αθλητικά νέα, ειδήσεις για όλα τα σπορ από την Ελλάδα και τον κόσμο
Διαβάστε το στο sportime.grΜαλέλης: «Είχα φτάσει στο σημείο να λέω στον εαυτό μου… πέθανε ρε»
Ο γενικός διευθυντής ειδήσεων του Mega,
Σταμάτης Μαλέλης , βρέθηκε καλεσμένος
στην εκπομπή Πάμε Δανάη και αναφέρθηκε,...
Διαβάστε το στο ekriti.grΣταμάτης Μαλέλης: "Είχα φτάσει στο σημείο να λέω στον εαυτό μου… πέθανε ρε"
"Ο μεγαλύτερος εφιάλτης της κατάθλιψης είναι η ματαιοδοξία"
Διαβάστε το στο patrasevents.gr