Χαιρέτα μου τον Πλάτανο: Η Μυρτώ βάζει στο «στόχαστρο» τον Ηλία

15:42 - 14/04/2021

Τι θα δούμε σήμερα στη σειρά «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο».Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο», η Φιλιώ θέλει να μάθει τι ήταν αυτό που ξεπληρώνει ο Μένιος στον Ηλία, αλλά ο Μένιος με τον Χαραλάμπη προσπαθούν να την αποπροσανατολίσουν. Ο Ηλίας, με τη δημοσιογράφο, έχει πάρει σβάρνα, ενθουσιασμένος, όλο το χωριό, για να παρουσιάσει το μέρος που θα γίνει τουριστικός προορισμός, αλλά δεν του πάνε όλα όπως θα ήθελε, αφού είναι πολλοί εκείνοι που στρέφονται εναντίον του… Η Κατερίνα με τον Παναγή και τον Θοδωρή, που ξέρουν την αλήθεια, φοβούνται ότι η Μυρτώ θα κάνει μεγάλη ζημιά, μετά την καζούρα που της έκαναν. Έτσι, η Κατερίνα βάζει τον Στάθη να μιλήσει στη Μυρτώ, ο οποίος μοιά

Διαβάστε Περισσότερα στο ieidiseis.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ieidiseis.gr

Στην κόψη του ξυραφιού η Μέση Ανατολή: Το Ισραήλ υπόσχεται απάντηση στο Ιράν - Οι δύο γραμμές στο Πολεμικό Συμβούλιο

Μπάιντεν: «Προσηλωμένες στην ασφάλεια του Ισραήλ οι ΗΠΑ» - IDF: Θα δοθεί απάντηση στο Ιράν

Καιρός: Θερμοκρασία - ρεκόρ στα Τρίκαλα, «σκαρφάλωσε» πάνω από τους 32 βαθμούς

Κακοκαιρία «Π»: Ανεμοστρόβιλος σάρωσε Χαλκιδική και Ξάνθη, αποκλεισμένα χωριά στα Τρίκαλα - Πώς κινείται

ΚΤΕΛ Αττικής: Οδηγός επιτέθηκε με κατσαβίδι σε επιβάτη

Κάρυστος: Μαίνεται το πύρινο μέτωπο - Ανεξέλεγκτες φλόγες γύρω από τα χωριά