Παναγιωτόπουλος: Θα αναβαθμίσω τα F16 ακόμη και αν με πάνε σε εξεταστική

18:17 - 06/12/2019

Την επιχειρησιακή ανάγκη αναβάθμισης των μαχητικών αεροσκαφών F16 επισήμανε ο κ. Νίκος Παναγιωτόπουλος υπερτονίζοντας την κρισιμότητα της περιόδου λόγω της εντεινόμενης προκλητικότητας της Τουρκίας.Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας υποστήριξε δε πως «Θα προτιμούσα να χάσω τον ύπνο μου μπροστά στο ενδεχόμενο να με καλέσουν στο μέλλον σε μια εξεταστική επιτροπή, δήλωσε ο υπουργός παρά να χάνω τον ύπνο μου επειδή δεν έκανα τίποτα για να αναβαθμίσω τα αεροπλάνα μας με δραματικά καλύτερες επιχειρησιακές δυνατότητες για επαύξηση της ετοιμότητα σ αυτόν τον καιρό και τις υπαρκτές απειλές που συμφωνούμε ότι περικυκλώνουν τη χώρα μας». Ο ίδιος υπογράμμισε πως «Τώρα πρέπει να αναβαθμιστούν οι ένοπλες δυνάμεις, τώρ

Διαβάστε Περισσότερα στο dikaiologitika.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Παναγιωτόπουλος: Θα αναβαθμίσω τα F-16 ακόμα και αν με πάνε σε εξεταστική

Διαβάστε το στο

Παναγιωτόπουλος: Θα αναβαθμίσω τα F-16 κι ας με καλέσουν σε Εξεταστική

Θα αναβαθμίσω τα F-16 ακόμα και αν κινδυνεύσω με εξεταστική υποστήριξε ο υπουργός Άμυνας στη Βουλή, δίνοντας διευκρινίσεις παράλληλα για το τι συνέβη με το «πάγωμα» των ΜΟΕ πριν τη συνάντηση Μητσοτάκη- Ερντογάν

Διαβάστε το στο tanea.gr

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Παναγιωτόπουλος, τόνισε την ανάγκη για αναβάθμιση στις ελληνικές ένοπλες δυνάμεις

Διαβάστε το στο lifo.gr

Παναγιωτόπουλος: Θα αναβαθμίσω τα F16 ακόμη και αν με πάνε σε εξεταστική

Πολιτική  Την επιχειρησιακή ανάγκη αναβάθμισης των μαχητικών αεροσκαφών F16 επισήμανε ο κ. Νίκος Παναγιωτόπουλος υπερτονίζοντας την κρισιμότητα της περιόδου λόγω της εντεινόμενης προκλητικότητας της Τουρκίας. Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας υποστήριξε δε πως «Θα προτιμούσα να χάσω τον ύπνο μου μπροστά στο ενδεχόμενο να με καλέσουν στο μέλλον σε μια εξεταστική επιτροπή, δήλωσε ο υπουργός παρά να χάνω τον ύπνο μου επειδή δεν έκανα τίποτα για να αναβαθμίσω τα αεροπλάνα μας με δραματικά καλύτερες επιχειρησιακές δυνατότητες για επαύξηση της ετοιμότητα σ αυτόν τον καιρό και τις υπαρκτές απειλές που συμφωνούμε ότι περικυκλώνουν τη χώρα μας». Ο ίδιος υπογράμμισε πως «Τώρα πρέπει να αναβαθμιστούν οι ένοπλες δυ

Διαβάστε το στο topontiki.gr

Παναγιωτόπουλος: Θα αναβαθμίσω τα F-16 και ας με πάνε σε εξεταστική

Την ανάγκη αναβάθμισης των ελληνικών F-16 επισήμανε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Παναγιωτόπουλος, υπερτονίζοντας την κρισιμότητα της περιόδου λόγω της εντεινόμενης προκλητικότητας της Τουρκίας. Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας υποστήριξε δε πως «Θα προτιμούσα να χάσω τον ύπνο μου μπροστά στο ενδεχόμενο να με καλέσουν στο μέλλον σε μια εξεταστική επιτροπή, δήλωσε ο υπουργός παρά να […]

Διαβάστε το στο neaselida.gr

Παναγιωτόπουλος: Θα αναβαθμίσω τα F-16 και ας με πάνε σε εξεταστική

Την ανάγκη να αναβαθμιστούν τα μαχητικά αεροσκάφη F-16 επισήμανε ο υπουργός Αμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος μιλώντας στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής που συζητά το σχετικό νομοσχέδιο. Μάλιστα, χρησιμοποιώντας δραματικούς τόνους, ο υπ. Αμυνας, αφού επεσήμανε την κρισιμότητα της περιόδου λόγω της εντεινόμενης προκλητικότητας της Τουρκίας, σημείωσε: «Θα προτιμούσα να χάσω τον... The post Παναγιωτόπουλος: Θα αναβαθμίσω τα F-16 και ας με πάνε σε εξεταστική appeared first on CrashOnline.gr | Η Online έκδοση του περιοδικού CRASH!.

Διαβάστε το στο crashonline.gr

Παναγιωτόπουλος:«Θα αναβαθμίσω τα F-16 ακόμα και αν με πάνε σε Eξεταστική»

Την ανάγκη αναβάθμισης των μαχητικών αεροσκαφών F-16 επισήμανε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Παναγιωτόπουλος. Παράλληλα, ο υπουργός υπερτόνισε την κρισιμότητα της περιόδου λόγω της εντεινόμενης προκλητικότητας της Τουρκίας. Ο Νίκος Παναγιωτόπουλος υποστήριξε πως «θα προτιμούσα να χάσω τον ύπνο μου μπροστά στο ενδεχόμενο να με καλέσουν στο μέλλον σε μια εξεταστική επιτροπή, δήλωσε ο υπουργός […]

Διαβάστε το στο lykavitos.gr

Την επιχειρησιακή ανάγκη αναβάθμισης των μαχητικών αεροσκαφών F-16 επισήμανε ο κ. Νίκος Παναγιωτόπουλος υπερτονίζοντας την κρισιμότητα της περιόδου λόγω της εντεινόμενης προκλητικότητας της Τουρκίας. Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας υποστήριξε δε πως «Θα προτιμούσα να χάσω τον ύπνο μου μπροστά στο ενδεχόμενο να με καλέσουν στο μέλλον σε μια εξεταστική επιτροπή, δήλωσε ο υπουργός παρά να χάνω τον […] The post Παναγιωτόπουλος: Θα αναβαθμίσω τα F-16 ακόμα και αν με πάνε σε εξεταστική appeared first on Newsone.gr.

Διαβάστε το στο newsone.gr

Παναγιωτόπουλος για F-16: Θα τα αναβαθμίσω ακόμη και αν πάω Εξεταστική και χάσω τον ύπνο μου

Παναγιωτόπουλος για F-16: Θα τα αναβαθμίσω ακόμη και αν πάω Εξεταστική και χάσω τον ύπνο μου Παρ., 06/12/2019 - 20:06

Διαβάστε το στο sofokleousin.gr

Παναγιωτόπουλος για F-16: Θα τα αναβαθμίσω ακόμη και αν πάω Εξεταστική και χάσω τον ύπνο του

Παναγιωτόπουλος για F-16: Την ανάγκη να αναβαθμιστούν οι Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας και ειδικά τα μαχητικά αεροσκάφη F-16, επεσήμανε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Παναγιωτόπουλος. "Τώρα πρέπει να αναβαθμιστούν οι ένοπλες δυνάμεις. Τώρα είναι η ώρα, όχι αύριο. Τώρα", είπε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε το στο

Την επιχειρησιακή ανάγκη αναβάθμισης των μαχητικών αεροσκαφών F-16 επισήμανε ο κ. Νίκος...

Διαβάστε το στο ekriti.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ dikaiologitika.gr

«Φρένο» στα πάρτι στη Γερμανία με εντολή Μέρκελ, πάνω από 2000 κρούσματα κορονοϊού σήμερα

Τα σχολεία αποκτούν Σύμβουλο Σχολικής Ζωής

«Ανοιχτή πληγή» τα κορονοπάρτι στην Αθήνα, με δεμένα χέρια η ΕΛ.ΑΣ.

«Πρεμιέρα» για τις 100.000 προσλήψεις με επιδότηση, οδηγίες για τις αιτήσεις, ποιοι αποκλείονται

Κλειστά σχολεία: Συνεχίζει να «φουντώνει» η λίστα από το υπουργείο Παιδείας

Η απόφαση της ΕΟΚ που «διαλύει» κάθε αναπτυξιακό πρόγραμμα