Σήμερα το βράδυ στις 9 στο e-ptolemeos.gr συζητάμε με τον πρωταθλήτρια του Tae Kwon Do Γραμματική Χριστίδου και τον προπονητή της Χρήστο Χριστίδη

08:01 - 17/04/2021

Σήμερα το βράδυ στις 9 φιλοξενούμε στις Αθλητικές Συζητήσεις του e-ptolemeos.gr την πρωταθλήτρια του tae-kwon-do Γραμματική Χριστίδου και τον προπονητή της Χρήστο. Μιλάμε μαζί τους για τη πορεία τους στο άθλημα όλα αυτά τα χρόνια, τις δυσκολίες, τα όνειρα και τους στόχους τους, το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Βουλγαρίας και πολλά ακόμα. Συντονιστεί τε το βράδυ ... The post Σήμερα το βράδυ στις 9 στο e-ptolemeos.gr συζητάμε με τον πρωταθλήτρια του Tae Kwon Do Γραμματική Χριστίδου και τον προπονητή της Χρήστο Χριστίδη appeared first on e-ptolemeos.gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο e-ptolemeos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ e-ptolemeos.gr

Κάλαντα από τη χορωδία εθελοντών του Ερυθρού Σταυρού Κοζάνης  στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο και την κεντρική πλατεία

“ΕΛΠΙΔΑ” – Γεωργία Ζεμπιλιάδου: Η τοπική κοινωνία και η θεσμική στάση της Αντιπολίτευσης απέτρεψαν την καταστροφή των Καμβουνίων !

Το “κοινωνικό της πρόσωπο” δείχνει και εφέτος η ΕΣΕΠΗΜΒΕ!

Γ’ Εθνική: Αποτελέσματα, βαθμολογία και επόμενη αγωνιστική

Το ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ 2025 έχει ξεκινήσει – Η Αξιόπιστη Λύση είναι ΠΙΣΤΟΦΙΔΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ

Πραγματοποιήθηκε το “Εργαστήρι της Αγάπης” στον Ι.Ν. Αγίου Στεφάνου Πτολεμαΐδας (Φωτογραφίες)