Survivor 2021 - Trailer: Πρόταση που «μπορεί να ανατρέψει τα πάντα» από τον Αλέξη Παππά

14:22 - 17/04/2021

Συνεχίζεται η κόντρα στην οποία έχουν επιδοθεί οι Αλέξης Παππάς και Τζέιμς Καφετζής το τελευταίο διάστημα στο Survivor 2021, σύμφωνα με το trailer για το αυριανό επεισόδιο, το οποίο κυκλοφόρησε πριν λίγο.Mε νέο επεισόδιο επιστρέφει το Survivor 2021 το βράδυ της Κυριακής, μετά και από την αποχώρηση της Ελευθερίας Ελευθερίου. Στο trailer του επεισοδίου βλέπουμε τον Αλέξη Παππά να συνεχίζει την επίθεσή του στον Τζέιμς Καφετζή και να λέει στην κάμερα: «Όλοι ξέρετε πως ο δικός μου στόχος και ο δικός μου καλός λόγος για να συνεχίσω να μένω στο Survivor είναι ο Τζέιμς. Αν δε φύγει ο Τζέιμς, εγώ δε θα ησυχάσω. Θα κάνω μια πρόταση στον Τζέιμς που μπορεί να ανατρέψει τα πάντα». Ο Τζέιμς Καφετζής, από τη

Διαβάστε Περισσότερα στο ieidiseis.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ieidiseis.gr

Στην κόψη του ξυραφιού η Μέση Ανατολή: Το Ισραήλ υπόσχεται απάντηση στο Ιράν - Οι δύο γραμμές στο Πολεμικό Συμβούλιο

Μπάιντεν: «Προσηλωμένες στην ασφάλεια του Ισραήλ οι ΗΠΑ» - IDF: Θα δοθεί απάντηση στο Ιράν

Καιρός: Θερμοκρασία - ρεκόρ στα Τρίκαλα, «σκαρφάλωσε» πάνω από τους 32 βαθμούς

Κακοκαιρία «Π»: Ανεμοστρόβιλος σάρωσε Χαλκιδική και Ξάνθη, αποκλεισμένα χωριά στα Τρίκαλα - Πώς κινείται

ΚΤΕΛ Αττικής: Οδηγός επιτέθηκε με κατσαβίδι σε επιβάτη

Κάρυστος: Μαίνεται το πύρινο μέτωπο - Ανεξέλεγκτες φλόγες γύρω από τα χωριά