Λευτέρης Πανταζής: «Ο Τριαντάφυλλος μου έκανε μπαγαποντιά και τον έβαλα στη θέση του»
15:15 - 17/04/2021
Ο Λευτέρης Πανταζής και ο Τριαντάφυλλος γνωρίζονται από τη δεκαετία του ’90. Στην εκπομπή Καλύτερα δε γίνεται, ο Λευτέρης Πανταζής […]
The post Λευτέρης Πανταζής: «Ο Τριαντάφυλλος μου έκανε μπαγαποντιά και τον έβαλα στη θέση του» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Λευτέρης Πανταζής για Τριαντάφυλλο: Έκανε μπαγαποντιά και τόν έβαλα στη θέση του – Μού ζήτησε συγγνώμη
Μάλιστα, ο Λευτέρης Πανταζής θυμήθηκε κι ένα περιστατικό που είχε συμβεί μεταξύ τους. «Ένα παιδάκι 20 χρονών και έχοντας μια επιτυχία και ήταν και λίγο… ζωντανούλης, έκανε κάποια μπαγαποντιά που δεν μου άρεσε. Τσακωθήκαμε, ήρθαμε στα λόγια. Τον στεναχώρησα λιγάκι, τον έβαλα στη θέση του. Μετά ήρθε και μου ζήτησε συγγνώμη κι εκεί τελείωσε το […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΛευτέρης Πανταζής: “Ο Τριαντάφυλλος μου είχε κάνει μια παγαποντιά παλιότερα και τσακωθήκαμε”
Ο Τριαντάφυλλος είναι ένα από τα πρόσωπα που μας έχουν απασχολήσει ιδιαίτερα το τελευταίο διάστημα κυρίως
To άρθρο Λευτέρης Πανταζής: “Ο Τριαντάφυλλος μου είχε κάνει μια παγαποντιά παλιότερα και τσακωθήκαμε” δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΛεΠα vs Τριαντάφυλλου: «Τον έβαλα στη θέση του» (βίντεο)
“Σ’ αγαπάει, μπορεί να τσατιστεί και να σε προσβάλει ή μόλις δει ότι έρχεται καμιά κάμερα να γίνει γλυκούλης”, λέει ο Λευτέρης Πανταζής. Ο Λευτέρης Πανταζής και ο Τριαντάφυλλος γνωρίζονται από τη δεκαετία του ’90. Στην εκπομπή Καλύτερα δε γίνεται, ο Λευτέρης Πανταζής θυμήθηκε κι ένα περιστατικό που είχε συμβεί μεταξύ τους. «Ένα παιδάκι 20 […]
Διαβάστε το στο irafina.grΛευτέρης Πανταζής : «Ο Τριαντάφυλλος μου έκανε μπαγαποντιά και τον έβαλα στη θέση του»
Ο Λευτέρης Πανταζής και ο Τριαντάφυλλος γνωρίζονται από τη δεκαετία του ’90. Στην εκπομπή «Καλύτερα δε Γίνεται», ο Λευτέρης Πανταζής θυμήθηκε κι ένα περιστατικό που είχε συμβεί μεταξύ τους. «Ένα παιδάκι 20 χρονών και έχοντας μια επιτυχία και ήταν και λίγο… ζωντανούλης, έκανε κάποια μπαγαποντιά που δεν μου άρεσε. Τσακωθήκαμε, ήρθαμε στα λόγια. Τον στεναχώρησα […]
Διαβάστε το στο dete.gr