Πέγκυ Ζήνα: «Μου έχει μείνει ο θυμός που είχα για τον Ρακιντζή όταν διαγωνίστηκα για την Eurovision»
16:33 - 17/04/2021
Στο Σου Κου Family και στον Ποσειδώνα Γιαννόπουλο έδωσε συνέντευξη η Πέγκυ Ζήνα κι ανάμεσα σε άλλα αναφέρθηκε και στην […]
The post Πέγκυ Ζήνα: «Μου έχει μείνει ο θυμός που είχα για τον Ρακιντζή όταν διαγωνίστηκα για την Eurovision» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Πέγκυ Ζήνα: “Ήταν πολύ αστείο που θύμωσα με τον Ρακιντζή για την Eurovision”
Μια συνέντευξη εφ΄ όλης της ύλης παραχώρησε η Πέγκυ Ζήνα στον Ποσειδώνα Γιαννόπουλου για το Σου Κου Family και μίλησε για τα παρατράγουδα που επικράτησαν το 2002, όταν διαγωνίστηκε στον ελληνικό τελικό για να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην Eurovision. «Μου έχει μείνει η κρίση πανικού που έπαθα για πρώτη φορά στο Rex την ημέρα που ... Περισσότερα
To άρθρο Πέγκυ Ζήνα: “Ήταν πολύ αστείο που θύμωσα με τον Ρακιντζή για την Eurovision” δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο Πέγκυ Ζήνα: Μου έχει μείνει ο θυμός που είχα για τον Ρακιντζή, από την περίοδο της Eurovision
Η Πέγκυ Ζήνα μίλησε στον Ποσειδώνα Γιαννόπουλο και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην δυσάρεστη εμπειρία που είχε όταν διαγωνίστηκε για να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην Eurovision.Συνέντευξη στο Σου Κου Family και στον Ποσειδώνα Γιαννόπουλο έδωσε η Πέγκυ Ζήνα.
Η αγαπητή τραγουδίστρια ανάμεσα σε άλλα αναφέρθηκε και στην δυσάρεστη εμπειρία που είχε όταν διαγωνίστηκε για να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην Eurovision και τα σχόλια που ακολούθησαν.
«Μου έχει μείνει η κρίση πανικού που έπαθα για πρώτη φορά στο Rex την ημέρα που ήταν να διαγωνιστώ, ο θυμός που είχα στον Μιχάλη Ρακιντζή κι ο αστείος τρόπος που είπα ότι ήταν αδικία αλλά εύχομαι καλή επιτυχία στην Ελλάδα.
Μετά από τόσα χρόνια το βρίσκω π
Διαβάστε το στο ieidiseis.gr