Ρίγη συγκίνησης! Αποχαιρέτησαν με πυρρίχιο τον 23χρονο φαντάρο – BINTEO
16:21 - 20/04/2021
Σε κλίμα συγκίνησης τελέστηκε το απόγευμα της Δευτέρας στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Ευκαρπίας η κηδεία του 23χρονου φαντάρου από τη Θεσσαλονίκη,
Το άρθρο Ρίγη συγκίνησης! Αποχαιρέτησαν με πυρρίχιο τον 23χρονο φαντάρο – BINTEO εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.
Διαβάστε Περισσότερα στο el.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ρίγη συγκίνησης τη Θεσσαλονίκη: Αποχαιρέτησαν με πυρρίχιο τον 23χρονο στρατιώτη (βίντεο)
Σε κλίμα συγκίνησης τελέστηκε το απόγευμα της Δευτέρας στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Ευκαρπίας η κηδεία του 23χρονου φαντάρου από τη Θεσσαλονίκη, ο οποίος πέθανε το περασμένο Σάββατο εντός του θαλάμου σε στρατιωτική μονάδα της Λήμνου.
Μετά το τέλος της εξοδίου ακολουθίας, ποντιακό σχήμα χόρεψε τον πυρίχχιο μπροστά από το φέρετρο του Γιώργου, που ήταν καλυμμένο με τη γαλανόλευκη.
Σημειώνεται ότι ο 23χρονος έπαιζε μπάσκετ στην ομάδα του Μακεδονικού και ήταν μέλος της Ένωσης Ποντίων Μενεμένης.
Σε ανακοίνωσή του ο Μακεδονικός εκφράζει τα θερμά και ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια του 23χρονου Γιώργου Μακρίδη.
«Γιώργο θα σε θυμόμαστε για πάντα…. ”Καλό ταξίδι μικρέ”….», αναφέρεται στην ανακοίνωση
Διαβάστε το στο pronews.gr