Παναγιωτόπουλος: Κοινή πρόταση των συνδέσμων Εγχώριας Αμυντικής Βιομηχανίας για συμμετοχή στα εξοπλιστικά προγράμματα του ΥΕΘΑ
12:25 - 21/04/2021
«Υποβλήθηκε κοινή πρόταση των συνδέσμων της ΕΑΒΙ (ΣΕΚΠΥ και ΕΕΛΕΑΑ) αναφορικά με την ενίσχυση της εγχώριας βιομηχανικής συμμετοχής στο πλαίσιο των εξοπλιστικών προγραμμάτων του υπουργείου Εθνικής Άμυνας»
Το άρθρο Παναγιωτόπουλος: Κοινή πρόταση των συνδέσμων Εγχώριας Αμυντικής Βιομηχανίας για συμμετοχή στα εξοπλιστικά προγράμματα του ΥΕΘΑ εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.
Διαβάστε Περισσότερα στο el.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Παναγιωτόπουλος: «Παρών» από την εγχώρια αμυντική βιομηχανία στο εξοπλιστικό πρόγραμμα της χώρας
Η Γενική Διεύθυνση Αμυντικών Εξοπλισμών και Επενδύσεων (ΓΔΑΕΕ) στηρίζει τη συμμετοχή των εγχώριων βιομηχανικών φορέων στα ευρωπαϊκά χρηματοδοτικά προγράμματα έρευνας και βιομηχανικής ανάπτυξης (European Defence Fund και European Defence Industrial Development Programme), καθώς και στα διακρατικά προγράμματα συνεργασίας (PESCO)
The post Παναγιωτόπουλος: «Παρών» από την εγχώρια αμυντική βιομηχανία στο εξοπλιστικό πρόγραμμα της χώρας appeared first on Protagon.gr.
Διαβάστε το στο protagon.grΠαναγιωτόπουλος: Κοινή πρόταση των συνδέσμων Εγχώριας Αμυντικής Βιομηχανίας για συμμετοχή στα εξοπλιστικά προγράμματα
Παναγιωτόπουλος: Κοινή πρόταση των συνδέσμων Εγχώριας Αμυντικής Βιομηχανίας για συμμετοχή στα εξοπλιστικά προγράμματα
Wed, 21/04/2021 - 12:19
Διαβάστε το στο sofokleousin.gr