Μητσοτάκης: Ανοίγει η εστίαση από τη Δευτέρα 3 Μαΐου
00:03 - 22/04/2021
Από τη Μεγάλη Εβδομάδα ξεκινάει ο εμβολιασμός για τους άνω των 30 Σε μήνυμά του, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ανακοίνωσε πως από τη Μεγάλη Εβδομάδα ξεκινάει μια νέα γραμμή εμβολιασμού για τους άνω των 30 ετών με στόχο να απλωθεί ακόμη πιο γρήγορα στη χώρα το τείχος της ανοσίας, ενώ ήδη τριπλασιάζεται σε όλη την […]
Διαβάστε Περισσότερα στο topnews.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Μητσοτάκης : Δεν θα αργήσει η συνάντηση με τον Ερντογάν
«Έχει νόημα και θα γίνει η συνάντηση με τον Τούρκο πρόεδρο. Δεν είμαι σε θέση να σας πω πότε. Δεν θα αργήσει ιδιαίτερα αυτή η συνάντηση και σας έχω ξαναπεί ότι δεν θα έπρεπε να αποτελεί είδηση» είπε πριν από λίγο ο Κυριάκος Μητσοτάκης.
Διαβάστε το στο Μητσοτάκης : Δεν θα αργήσει η συνάντηση με τον Ερντογάν
«Έχει νόημα και θα γίνει η συνάντηση με τον Τούρκο πρόεδρο. Δεν είμαι σε θέση να σας πω πότε. Δεν θα αργήσει ιδιαίτερα αυτή η συνάντηση και σας έχω ξαναπεί ότι δεν θα έπρεπε να αποτελεί είδηση» είπε πριν από λίγο ο Κυριάκος Μητσοτάκης.
Διαβάστε το στο tanea.grΓεωργιάδης: Χωρίς SMS η εστίαση από τις 3 Μαΐου
«Θα επιτραπούν λογικά και οι διαδημοτικές μετακινήσεις» Χωρίς αποστολή SMS μηνυμάτων θα γίνεται η μετάβαση σε καταστήματα εστίασης από τις 3 Μαΐου προανήγγειλε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης. Παράλληλα, ο υπουργός τόνισε πως η λογική λέει πως θα επιτραπούν και οι διαδημοτικές μετακινήσεις. «Επιλέξαμε την 3η Μαΐου για να πιάνει όλο τον Μάιο το άνοιγμα της Εστίασης. Όταν ανοίξει […]
The post Γεωργιάδης: Χωρίς SMS η εστίαση από τις 3 Μαΐου first appeared on Lykavitos.gr.
Διαβάστε το στο lykavitos.grΜητσοτάκης: Δεν θα αργήσει η συνάντηση με τον Ερντογάν
Μητσοτάκης: Δεν θα αργήσει η συνάντηση με τον Ερντογάν
Thu, 22/04/2021 - 20:00
Διαβάστε το στο sofokleousin.gr