Φρίκη στην Κατερίνη: Τη βίαζε ο θείος της επί 10 ολόκληρα χρόνια – «Ξυπνούσα από τον πόνο στα 13 μου»
11:46 - 22/04/2021
28χρονη καταγγέλλει βιασμό από την ηλικία των 9 ετών και μέχρι τα 19 από τον ίδιο της το θείο – «Με ανάγκαζε να βλέπω πορνό… ενώ εγώ κοιμόμουν, εισήλθε στο δωμάτιό μου και θυμάμαι να ξυπνάω από τον πόνο» – Σοκάρει η περιγραφή της στη μήνυση Είναι από τις υποθέσεις εκείνες που δεν μπορεί κανείς να […]
Διαβάστε Περισσότερα στο lamianow.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Φρίκη στην Κατερίνη: Τη βiαζε ο θείος της επί 10 ολόκληρα χρόνια – «Ξυπνούσα από τον πόνο στα 13 μου»
Είναι από τις υποθέσεις εκείνες που δεν μπορεί κανείς να πιστέψει. Η μήνυση που κατέθεσε μια 28χρονη σήμερα κοπέλα, αποκάλυψε τον εφιάλτη που ζούσε για μια δεκαετία όταν ξεκίνησε η σεxουαλική κακοποίηση από τον ίδιο της τον θείο, τον αδερφό της μητέρας της, δάσκαλος στο επάγγελμα. Η κοπέλα, όπως αποκαλύπτεται μέσα από τη δικογραφία κακοποιούνταν σεxoυαλικά […]
The post Φρίκη στην Κατερίνη: Τη βiαζε ο θείος της επί 10 ολόκληρα χρόνια – «Ξυπνούσα από τον πόνο στα 13 μου» appeared first on NewSide.gr.
Διαβάστε το στο Newside.grΚατερίνη: Φρικιαστική υπόθεση: Τη βίαζε ο θείος της για μια δεκαετία – «Ξυπνούσα από τον πόνο στα 13 μου»
Η εν λόγω μήνυση που κατέθεσε μια 28χρονη σήμερα κοπέλα, αποκάλυψε τον εφιάλτη που ζούσε για μια δεκαετία όταν ξεκίνησε η σεξουαλική κακοποίηση από τον ίδιο της τον θείο, τον αδερφό της μητέρας της, δάσκαλο στο επάγγελμα. Η κοπέλα, όπως αποκαλύπτεται μέσα από τη δικογραφία κακοποιούνταν σεξουαλικά από την ηλικία των 9 ετών και μέχρι […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΦρίκη στην Κατερίνη: Τη βίαζε ο θείος της επί 10 ολόκληρα χρόνια – «Ξυπνούσα από τον πόνο στα 13 μου»
Σοκάρει η περιγραφή της στη μήνυση – Ο δράστης είναι δάσκαλος στο επάγγελμα και διευθυντής σε δημοτικό σχολείο της Κατερίνης Είναι από τις υποθέσεις εκείνες που δεν μπορεί κανείς να πιστέψει. Η μήνυση που κατέθεσε μια 28χρονη σήμερα κοπέλα, αποκάλυψε τον εφιάλτη που ζούσε για μια δεκαετία όταν ξεκίνησε η σεξουαλική κακοποίηση από τον ίδιο […]
The post Φρίκη στην Κατερίνη: Τη βίαζε ο θείος της επί 10 ολόκληρα χρόνια – «Ξυπνούσα από τον πόνο στα 13 μου» appeared first on Λόγια-Σταράτα.
Διαβάστε το στο logiastarata.grΦρίκη: Τη βίαζε ο δάσκαλος θείος της επί 10 ολόκληρα χρόνια – «Ξυπνούσα από τον πόνο στα 13 μου»
Σοκάρει η περιγραφή της στη μήνυση – Ο δράστης είναι δάσκαλος στο επάγγελμα και διευθυντής σε δημοτικό σχολείο της Κατερίνης Είναι από τις υποθέσεις εκείνες που δεν μπορεί κανείς να πιστέψει. Η μήνυση που κατέθεσε μια 28χρονη σήμερα κοπέλα, αποκάλυψε τον εφιάλτη που ζούσε για μια δεκαετία όταν ξεκίνησε η σεξουαλική κακοποίηση από τον ίδιο […]
Διαβάστε το στο irafina.grΦρίκη στην Κατερίνη: Τη βίαζε ο θείος της επί 10 ολόκληρα χρόνια – «Ξυπνούσα από τον πόνο στα 13 μου»
Φρίκη στην Κατερίνη: Τη βίαζε ο θείος της επί 10 ολόκληρα χρόνια – «Ξυπνούσα από τον πόνο στα 13 μου» Σοκάρει η περιγραφή της στη μήνυση – Ο δράστης είναι δάσκαλος στο επάγγελμα και διευθυντής σε δημοτικό σχολείο της Κατερίνης Είναι από τις υποθέσεις εκείνες που δεν μπορεί κανείς να πιστέψει. Η μήνυση που κατέθεσε […]
Διαβάστε το στο diaforetiko.gr