Λευτέρης Λαζάρου: Μου ζήτησαν τις συνταγές μου από το Μπάκιγχαμ
13:07 - 22/04/2021
Ο Λευτέρης Λαζάρου μίλησε στην εκπομπή του Χρήστου Μιχαηλίδη στο Πρώτο Πρόγραμμα και αποκάλυψε τα πιάτα του μενού της 25ης Μαρτίου στο Προεδρικό Μέγαρο που «ζήλεψαν» οι ξένοι επίσημοι.Καλεσμένος στην εκπομπή του Χρήστου Μιχαηλίδη στο Πρώτο Πρόγραμμα της ελληνικής ραδιοφωνίας, ο Λευτέρης Λαζάρου μίλησε για το μενού που σχεδίασε και υλοποίησε την 25η Μαρτίου για το επίσημο γεύμα που παρέθεσε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας στους ξένους επισήμους που παραβρέθηκαν στον εορτασμό.
Στην ερώτηση του δημοσιογράφου αν ισχύει ότι του ζητήθηκε η συνταγή ενός εκ των πιάτων από το Μπάκιγχαμ -η βρετανική βασιλική οικογένεια εκπροσωπήθηκε στο γεύμα από τον Κάρολο και την Καμίλα-, ο σεφ απάντησε ότι δέχτηκε αίτημα γ
Διαβάστε Περισσότερα στο ieidiseis.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Λευτέρης Λαζάρου: Το Μπάκιγχαμ μου ζήτησε τις συνταγές για το γεύμα που ετοίμασα στον Κάρολο
Ο διάδοχος του βρετανικού θρόνου και η σύζυγός του Καμίλα έμειναν ενθουσιασμένοι από τις συνταγές του Έλληνα σεφ
Διαβάστε το στο Λευτέρης Λαζάρου: Το Μπάκιγχαμ ζήτησε τις συνταγές από το μενού που δοκίμασε ο Κάρολος στο Προεδρικό Μέγαρο
Τις συνταγές που ετοίμασε ο σεφ Λευτέρης Λαζάρου για το επίσημο δείπνο των ηγετών στο Προεδρικό Μέγαρο για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση ζήτησε το Μπάκιγχαμ. Υπενθυμίζεται ότι μεταξύ των καλεσμένων ήταν ο Πρίγκιπας Κάρολος και η Καμίλα. Την αποκάλυψη έκανε ο ίδιος ο σεφ μιλώντας στο Πρώτο Πρόγραμμα της ΕΡΤ, τονίζοντας, μεταξύ […]
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΛευτέρης Λαζάρου: Το Μπάκιγχαμ μου ζήτησε τις συνταγές για το γεύμα που ετοίμασα στον Κάρολο
Ο Πρίγκιπας Κάρολος και η σύζυγος του Καμίλα έμειναν ενθουσιασμένοι από το γεύμα στο Προεδρικό Μέγαρο, την παραμονή της 25ης Μαρτίου.
Το άρθρο Λευτέρης Λαζάρου: Το Μπάκιγχαμ μου ζήτησε τις συνταγές για το γεύμα που ετοίμασα στον Κάρολο εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.
Διαβάστε το στο el.gr