Γιάννης Τάσσιος: «Κορόιδευα τον κορονοϊό και τις μάσκες μέχρι που αρρώστησε το παιδί μου»
14:10 - 22/04/2021
Συνέντευξη στην εκπομπή Pop Up και τον Ιορδάνη Παπακυριακού έδωσε ο τραγουδιστής Γιάννης Τάσσιος, ο οποίος μίλησε για τον κορονοϊό, […]
The post Γιάννης Τάσσιος: «Κορόιδευα τον κορονοϊό και τις μάσκες μέχρι που αρρώστησε το παιδί μου» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ο Γιάννης Τάσσιος εξομολογείται: «Κορόιδευα για τον κορονοϊό μέχρι που αρρώστησε το παιδί μου»
«Εγώ ήμουν από τους πρώτους αρνητές της μάσκας», λέει ο Γιάννης Τάσσιος. Ο τραγουδιστής Γιάννης Τάσσιος παραχώρησε συνέντευξη στο Pop Up και τον Ιορδάνη Παπακυριακού, όπου μίλησε, μεταξύ άλλων, για τον κορονοϊό, αλλά και τον Τριαντάφυλλο. «Τα παιδιά δεν έχουν καμία σχέση με τους μεγάλους ανθρώπους. Είχε 39 πυρετό την πρώτη μέρα, τη δεύτερη είχε ... Περισσότερα
To άρθρο Ο Γιάννης Τάσσιος εξομολογείται: «Κορόιδευα για τον κορονοϊό μέχρι που αρρώστησε το παιδί μου» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο Γιάννης Τάσσιος: Ήμουν από τους πρώτους αρνητές, κορόιδευα μέχρι που αρρώστησε το παιδί μου
Ο Γιάννης Τάσσιος δεν πίστευε στον κορονοϊό και κορόιδευε και τον ιό αλλά και τη χρήση της μάσκας. Αυτό εξομολογήθηκε ο τραγουδιστής στην κάμερα της εκπομπής «Pop Up» το πρωί της Πέμπτης. Η άποψη του Γιάννη Τάσσιου για τον κορονοϊό όμως άλλαξε όταν νόσησε το ίδιο του το παιδί. «Τα παιδιά δεν έχουν καμία σχέση […]
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΓιάννης Τάσσιος: Κορόιδευα τον κορονοϊό, μέχρι που αρρώστησε το παιδί μου (ΒΙΝΤΕΟ)
Όπως αποκάλυψε στην εκπομπή Pop Up, στον Alpha, ο ίδιος ήταν από τους αρνητές του κορονοϊου μέχρι τη στιγμή που αρρώστησε ο γιος του. Όπως είπε ο Γιάννης Τάσσιος: «Τα παιδιά δεν έχουν καμία σχέση με τους μεγάλους ανθρώπους. Είχε 39 πυρετό την πρώτη μέρα, τη δεύτερη είχε 37 και την τρίτη δεν είχε τίποτα. […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΣυγκλονίζει Έλληνας τραγουδιστής: «Κορόιδευα τον κορονοϊό μέχρι που αρρώστησε το παιδί μου»
Συνέντευξη στην εκπομπή Pop Up και τον Ιορδάνη Παπακυριακού έδωσε ο τραγουδιστής Γιάννης Τάσσιος, ο οποίος μίλησε για τον κορονοϊό, αλλά και για τον φίλο του, τον Τριαντάφυλλο. «Τα παιδιά δεν έχουν καμία σχέση με τους μεγάλους ανθρώπους. Είχε 39 πυρετό την πρώτη μέρα, τη δεύτερη είχε 37 και την τρίτη δεν είχε τίποτα. Εγώ […]
Διαβάστε το στο irafina.gr