Υπόθεση Παπαγγελόπουλου: Καταθέτει στον Αρειο Πάγο ο επιχειρηματίας Σάμπυ Μιωνή
10:01 - 23/04/2021
Η κατάθεση Μιωνή δεν αποκλείεται να συνεχιστεί και την Μεγάλη Εβδομάδα
The post Υπόθεση Παπαγγελόπουλου: Καταθέτει στον Αρειο Πάγο ο επιχειρηματίας Σάμπυ Μιωνή appeared first on Protagon.gr.
Διαβάστε Περισσότερα στο protagon.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Υπόθεση Παπαγγελόπουλου: Συνεχίζεται τη Δευτέρα η κατάθεση Μιωνή
Επί επτά ώρες κατέθετε σήμερα ο επιχειρηματίας για την υπόθεση των καταγγελιών του σε βάρος του πρώην αναπληρωτή υπουργού Δικαιοσύνης
Διαβάστε το στο Υπόθεση Novartis: Καταθέτει ο επιχειρηματίας Σάμπυ Μιωνής στην ανακρίτρια
«Σε συνέχεια της κατάθεσής μου στη Βουλή ήρθα εδώ για να καταθέσω στην ανακρίτρια κ. Αλεβιζοπούλου για την υπόθεση της εκβίασης, της δικής μου, του συνεταίρου μου ‘Αγγελου Μεταξά και του δικηγόρου Σταύρου Παπασταύρου από την εγκληματική συμμορία. Ο ‘Αγγελος Μεταξάς και εγώ εκβιαστήκαμε ψυχρά για χρήματα, ο δε Σταύρος Παπασταύρου για πολιτικούς λόγους. Θα […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΥπόθεση Novartis: Καταθέτει στην ανακρίτια ο επιχειρηματίας Σάμπυ Μιωνής
Στην ανακρίτρια-αρεοπαγίτη του Δικαστικού Συμβουλίου του Ειδικού Δικαστηρίου Κωνσταντίνα Αλεβιζοπούλου, η οποία ερευνά την υπόθεση της Novartis, προσήλθε σήμερα για να καταθέσει ο επιχειρηματίας Σάμπυ Μιωνής. «Σε συνέχεια της κατάθεσής […]
Διαβάστε το στο topontiki.grΥπόθεση Novartis: Καταθέτει στον Άρειο Πάγο ο Σάμπυ Μιωνή
«Ο Παπαγγελόπουλος είναι κεντρικό πρόσωπο της ομάδας εκβίασης μας»
Διαβάστε το στο news.gr