Έλλη Κοκκίνου: «Ήμουν τρεις μέρες στην εντατική με λοίμωξη αναπνευστικού, πνευμονία και πνευμοθώρακα»

02:10 - 24/04/2021

Καλεσμένη στο After Dark βρέθηκε η Έλλη Κοκκίνου, τη νύχτα της Παρασκευής, προκειμένου να συναντήσει τον καλό της φίλο Θέμη […] The post Έλλη Κοκκίνου: «Ήμουν τρεις μέρες στην εντατική με λοίμωξη αναπνευστικού, πνευμονία και πνευμοθώρακα» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κοκκίνου: Ήμουν τρεις μέρες στην εντατική με λοίμωξη αναπνευστικού

Όσα εξομολογήθηκε η τραγουδίστρια στο late night του ΣΚΑΪ, After Dark

Διαβάστε το στο

Έλλη Κοκκίνου: Έμεινε τρεις ημέρες στην εντατική με λοίμωξη αναπνευστικού, πνευμονία και πνευμοθώρακα

Στο πόσο προσεκτική είναι απέναντι στον κορονοϊό αποκαλύπτοντας, παράλληλα, την περιπέτεια με την υγεία της που αντιμετώπισε πριν από 20 περίπου χρόνια, αναφέρθηκε η Έλλη Κοκκίνου που βρέθηκε καλεσμένη του Θέμη Γεωργαντά στην εκπομπή After Dark. «Επισήμως, για τα χαρτιά και την υπηρεσία στο Υπουργείο Υγείας, δεν ανήκω στις ευπαθείς ομάδες και για αυτό δεν […]

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Έλλη Κοκκίνου: «Ήμουν τρεις μέρες στην εντατική με λοίμωξη αναπνευστικού, έχω νοσηλευτεί πολλές φορές» (vid)

Είπε πως «επισήμως, για τα χαρτιά και την υπηρεσία στο Υπουργείο Υγείας, δεν ανήκω στις ευπαθείς ομάδες και για αυτό δεν μπήκα. Αλλά είμαι στις δύσκολες ομάδες που δεν πρέπει να περάσουν κορονοϊό. Επειδή έχω βαρύ άσθμα και είμαι σχεδόν καθημερινά με εισπνεόμενο δεν πρέπει να περάσω κορονοϊό». «Έχω άσθμα από τριών χρονών και έχω νοσηλευτεί […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Έλλη Κοκκίνου: «Ήμουν τρεις μέρες στην εντατική με λοίμωξη αναπνευστικού» (Video)

Για την περιπέτεια της υγείας της πριν χρόνια και το άσθμα που την ταλαιπωρεί μίλησε, μεταξύ άλλων, η Έλλη Κοκκίνου στην εκπομπή After Dark του ΣΚΑΪ. Αναφερόμενη στον κορωνοϊό η […]

Διαβάστε το στο topontiki.gr

Έλλη Κοκκίνου: «Ήμουν τρεις μέρες στην εντατική με λοίμωξη αναπνευστικού, πνευμονία και πνευμοθώρακα»

Καλεσμένη στο After Dark βρέθηκε η Έλλη Κοκκίνου, τη νύχτα της Παρασκευής, προκειμένου να συναντήσει τον καλό της φίλο Θέμη Γεωργαντά. Η αγαπημένη τραγουδίστρια αναφέρθηκε, μέσα σε όλα, στην μεγάλη ευλάβεια με την οποία τηρεί τα μέτρα προστασίας κατά του κορονοϊού αποκαλύπτοντας την περιπέτεια με την υγεία της που αντιμετώπισε πριν από 20 περίπου χρόνια. […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Έλλη Κοκκίνου: Ήμουν στην εντατική τρεις μέρες με λοίμωξη αναπνευστικού, πνευμονία και πνευμοθώρακα

Καλεσμένη του Θέμη Γεωργαντά στην εκπομπή «After Dark» ήταν το βράδυ της Παρασκευής η Έλλη Κοκκίνου. Η αγαπημένη τραγουδίστρια μίλησε για την ευλάβεια με την... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Έλλη Κοκκίνου: Ήμουν στην εντατική τρεις μέρες με λοίμωξη αναπνευστικού, πνευμονία και πνευμοθώρακα

Διαβάστε το στο spoilers

Έλλη Κοκκίνου: Ήμουν τρεις μέρες στην εντατική με λοίμωξη αναπνευστικού, πνευμονία και πνευμοθώρακα

Η Έλλη Κοκκίνου αναφέρθηκε στην μεγάλη ευλάβεια με την οποία τηρεί τα μέτρα προστασίας κατά του κορονοϊού αποκαλύπτοντας την περιπέτεια με την υγεία της που αντιμετώπισε πριν από 20 περίπου χρόνια.Καλεσμένη στην εκπομπή After Dark του Θέμη Γεωργαντά ήταν η Έλλη Κοκκίνου η οποία αναφέρθηκε στην περιπέτεια υγείας που αντιμετώπισε πριν 20 χρόνια και το πόσο προσεκτική πρέπει να είναι απέναντι στον κορονοϊό. «Επισήμως, για τα χαρτιά και την υπηρεσία στο Υπουργείο Υγείας, δεν ανήκω στις ευπαθείς ομάδες και για αυτό δεν μπήκα. Αλλά είμαι στις δύσκολες ομάδες που δεν πρέπει να περάσουν κορονοϊό. Επειδή έχω βαρύ άσθμα και είμαι σχεδόν καθημερινά με εισπνεόμενο δεν πρέπει να περάσω κορονοϊό. Έχω άσθμα

Διαβάστε το στο ieidiseis.gr

Έλλη Κοκκίνου: 3 μέρες στην εντατική με πνευμονία

Έλλη Κοκκίνου: Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε στην εκπομπή του Θοδωρή Γεωργαντά σχετικά με το πρόβλημα υγείας που την ταλαιπωρεί, αλλά και για τον κορωνοϊό.

Διαβάστε το στο pagenews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο