Εμβολιάστηκε με το ρωσικό εμβόλιο ο Πάνος Καμμένος (Photo)

14:00 - 24/04/2021

Με το ρωσικό εμβόλιο Sputnik-V εμβολιάστηκε ο Πάνος Καμμένος. Ο πρώην υπουργός και πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων έκανε το εμβόλιο στη Σερβία. Ο Πάνος Καμμένος έγραψε στο twitter: «Ευχαριστώ τους […]

Διαβάστε Περισσότερα στο topontiki.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Εμβολιάστηκε στη Σερβία με το ρωσικό εμβόλιο ο Πάνος Καμμένος

Η κίνηση αυτή του πρώην υπουργού προκάλεσε πολλά αρνητικά σχόλια

Διαβάστε το στο

Στη Σερβία με το ρωσικό εμβόλιο Sputnik-V εμβολιάστηκε ο Πάνος Καμμένος. Την είδηση γνωστοποίησε ο ίδιος με ανάρτησή του μέσω του λογαριασμού του στο Twitter, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία από τον εμβολιασμό του και γράφοντας: «Ευχαριστώ τους αδελφούς Σέρβους που μαζί με εκατοντάδες χιλιάδες αλλοδαπούς μου έδωσαν την ευκαιρία να πάρω...

Διαβάστε το στο crashonline.gr

«Ευχαριστώ τους αδελφούς Σέρβους που μου έδωσαν την ευκαιρία να πάρω πίσω την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ μου» γράφει στο Twitter ο Πάνος Καμμένος. Το άρθρο Εμβολιάστηκε στη Σερβία με το ρωσικό εμβόλιο ο Πάνος Καμμένος εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.

Διαβάστε το στο ekklisiaonline.gr

Εμβολιάστηκε στη Σερβία με το ρωσικό εμβόλιο Sputnik V ο Πάνος Καμμένος

Το ρωσικό εμβόλιο Sputnik V επέλεξε ο Πάνος Καμμένος, που εμβολιάστηκε κατά του κορονοϊού στη Σερβία. Την είδηση γνωστοποίησε ο ίδιος, μέσω ανάρτησης στο λογαριασμό του στο twitter, δημοσιεύοντας σχετική…

Διαβάστε το στο politik.gr

Στη Σερβία με το ρωσικό εμβόλιο Sputnik-V εμβολιάστηκε ο Πάνος Καμμένος. Οπως αναφέρει ο πρώην υπουργός Άμυνας, με ανάρτησή του στον λογαριασμό του στο twitter η οποία συνοδεύεται και από τη σχετική φωτογραφία: «Ευχαριστώ τους αδελφούς Σέρβους που μαζί με εκατοντάδες χιλιάδες αλλοδαπούς μου έδωσαν την ευκαιρία να πάρω πίσω την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ μου. Εδώ η ...

Διαβάστε το στο agrinionews.gr

Εμβολιάστηκε στη Σερβία με Sputnik V ο Πάνος Καμμένος

Ο Πάνος Καμμένος ανακοίνωσε ότι μετέβη στη Σερβία και εμβολιάστηκε κατά του κορονοϊού με το ρώσικο εμβόλιο Sputnik.Στη Σερβία με το ρωσικό εμβόλιο Sputnik-V εμβολιάστηκε ο Πάνος Καμμένος. Την είδηση γνωστοποίησε ο ίδιος με ανάρτησή του μέσω του λογαριασμού του στο Twitter, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία από τον εμβολιασμό του και γράφοντας: «Ευχαριστώ τους αδελφούς Σέρβους που μαζί με εκατοντάδες χιλιάδες αλλοδαπούς μου έδωσαν την ευκαιρία να πάρω πίσω την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ μου. Εδώ η ζωή γύρισε πίσω, όλα ανοιχτά, όλοι εμβολιασμένοι και οι νέοι τώρα και οι ξένοι και σε 10 μέρες παράγουν το Sputnik, ενώ εμείς ΜΜΕ τρομοκρατίας». Ευχαριστώ τους αδελφούς Σέρβους που μαζί με εκατοντάδες χιλιάδες αλλοδαπούς

Διαβάστε το στο ieidiseis.gr

Την είδηση γνωστοποίησε ο ίδιος με ανάρτησή του μέσω του λογαριασμού του στο Twitter.

Διαβάστε το στο ekriti.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ topontiki.gr

Ευρωβουλευτές ΚΚΕ: Αλληλεγγύη σε όλους τους Ουκρανούς πρόσφυγες, θύματα του ιμπεριαλιστικού πολέμου (Video)

Δημήτρης Λιγνάδης: Μηνύσεις κατά πάντων από τον Αλέξη Κούγια

Πόλεμος στην Ουκρανία – ΠΟΥ: Ζούμε την χειρότερη προσφυγική κρίση στην Ευρώπη τα τελευταία 75 χρόνια

Η Πολωνία διαθέτει όλα τα MIG-29 της στην αμερικανική κυβέρνηση

ΚΟΚ: Ποιοι κινδυνεύουν με αφαίρεση διπλώματος για… πάντα

Μαρίνα Πατούλη: Το πάρτι έκπληξη για τα γενέθλια του Βλάσση Χολέβα (Video)