Ο κατά συρροή δολοφόνος της Αυστρίας του οποίου τα ποιήματα διδάσκονται σε σχολεία!
08:36 - 25/04/2021
Τζακ Ουντερβέγκερ ήταν υπόδειγμα κρατουμένου. Ήταν η ζωντανή απόδειξη ότι, ανεξάρτητα από το τι είχε κάνει ένας άνθρωπος στη ζωή του, δεν ήταν ποτέ αργά για να αλλάξει.
Μετά από μια ζωή με έντονη εγκληματική δράση, ο Αυστριακός serial killer, τελικά αποφυλακίστηκε το 1990 και μέσα σε έναν χρόνο σκότωσε τουλάχιστον άλλες 9 γυναίκες. Κατά τη διάρκεια της φυλάκισης του, έγραψε μια αυτοβιογραφία και μια σειρά από ποιήματα, τα οποία ήταν τόσο όμορφα που διδάσκονταν στα αυστριακά σχολεία και θεωρήθηκαν ως οι εκρήξεις της ψυχής ενός πραγματικού ποιητή.
Γεννημένος στις 16 Αυγούστου 1950, ο Τζακ εγκαταλείφθηκε όταν ήταν μικρός από την πόρνη μητέρα του και έζησε για 7 χρόνια με τον αλκοολικό παππού του κα
Διαβάστε Περισσότερα στο pronews.gr