Αρμενία: Παραιτήθηκε ενόψει των εκλογών ο Ν.Πασινιάν - Θα δηλώσει εκ νέου υποψηφιότητα

11:58 - 25/04/2021

Ο Νικόλ Πασινιάν, ανακοίνωσε πως παραιτείται από τη θέση του πρωθυπουργού της Αρμενίας, κάνοντας επίσης γνωστό ότι θα θέσει, εκ νέου, υποψηφιότητα, στο πλαίσιο των επικείμενων πρόωρων εκλογών στη χώρα. «Παραιτούμαι σήμερα για να επιτρέψω τη διεξαγωγή των πρόωρων κοινοβουλευτικών εκλογών στις 20 Ιουνίου» είπε ο Πασινιάν, σημειώνοντας ότι θα παραμείνει υπηρεσιακός πρωθυπουργός μέχρι τις εκλογές. Παράλληλα, ο ίδιος ανακοίνωσε ότι το κόμμα του θα λάβει μέρος στις εκλογές. «Θα είμαι υποψήφιος για πρωθυπουργός» επεσήμανε. «Εάν ο λαός αποφασίσει ότι πρέπει να αποχωρήσω από τη θέση του πρωθυπουργού, θα πραγματοποιήσω αυτή την απόφαση. Εάν αποφασίσουν ότι πρέπει να είμαι πρωθυπουργός, τότε θε είμαι» ανέφ

Διαβάστε Περισσότερα στο pronews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ pronews.gr

Οι μουλάδες της Τεχεράνης «φλερτάρουν» με τον Μπάιντεν κατά της Ρωσίας! - Δεν δέχονται ρωσικό αίτημα για εγγυήσεις

Οι 5+1 τρόποι για να μη μαυρίζουν οι μπανάνες

Με αυτόν τον τρόπο θα διατηρήσετε τη φέτα για μήνες

Το καθεστώς του Κιέβου επιβεβαίωσε το θάνατο μέλους της διαπραγματευτικής του ομάδας: Αρνείται ότι τον εκτέλεσε

Πρόεδρος των Ελλήνων της Ουκρανίας: «Ο Πούτιν διαπράττει γενοκτονία κατά Ουκρανών και Ελλήνων»

Κορωπί: Άνοιξε νέος κύκλος ερευνών & καταθέσεων για την εξαφάνιση της Άρτεμις