«Έχω τεράστιο πρόβλημα»: Στο νοσοκομείο ο πρώην πρωθυπουργός της Σλοβακίας

15:13 - 07/12/2019

Ο πρώην πρωθυπουργός της Σλοβακίας, Ρόμπερτ Φίκο, εγκατέλειψε το ετήσιο συνέδριο του κόμματός του για να αναζητήσει ιατρική βοήθεια, σύμφωνα με ρεπορτάζ των…

Διαβάστε Περισσότερα στο Cnn.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Στο νοσοκομείο ο πρώην πρωθυπουργός της Σλοβακίας: «Έχω τεράστιο πρόβλημα»

Διαβάστε το στο

Στο νοσοκομείο ο πρώην πρωθυπουργός της Σλοβακίας Ρομπέρτο Φίκο

Ο πρώην πρωθυπουργός της Σλοβακίας Ρόμπερτ Φίκο εγκατέλειψε σήμερα το ετήσιο συνέδριο του κόμματός του, του μεγαλύτερου κόμματος του κυβερνητικού συνασπισμού, του Smer, του οποίου παραμένει αρχηγός, για να αναζητήσει ιατρική βοήθεια, σύμφωνα με ρεπορτάζ των σλοβακικών μέσων ενημέρωσης

Διαβάστε το στο

Ρομπέρτο Φίκο: Στο νοσοκομείο ο πρώην πρωθυπουργός της Σλοβακίας

Ο πρώην πρωθυπουργός της Σλοβακίας Ρόμπερτ Φίκο εγκατέλειψε σήμερα το ετήσιο συνέδριο του κόμματός του, του μεγαλύτερου κόμματος του κυβερνητικού συνασπισμού, του Smer, του οποίου παραμένει αρχηγός, για να αναζητήσει ιατρική βοήθεια, σύμφωνα με ρεπορτάζ των σλοβακικών μέσων ενημέρωσης

Διαβάστε το στο tanea.gr

Σλοβακία: Στο νοσοκομείο ο πρώην πρωθυπουργός Ρόμπερτ Φίτσο

«Έχω τεράστιο πρόβλημα με την αρτηριακή μου πίεση. Πηγαίνω σε ένα νοσοκομείο», φέρεται να είπε ο Φίτσο στους δημοσιογράφους πριν φύγει από τον συνεδριακό χώρο Incheba στην Μπρατισλάβα, έγραψε η εφημερίδα Dennik N.

Διαβάστε το στο tovima

Στο νοσοκομείο ο πρώην πρωθυπουργός της Σλοβακίας Ρομπέρτο Φίκο

Ο πρώην πρωθυπουργός της Σλοβακίας Ρόμπερτ Φίκο εγκατέλειψε σήμερα το ετήσιο συνέδριο του κόμματός του, του μεγαλύτερου κόμματος του κυβερνητικού συνασπισμού, του Smer, του οποίου παραμένει αρχηγός, για να αναζητήσει ιατρική βοήθεια, σύμφωνα με ρεπορτάζ των σλοβακικών μέσων ενημέρωσης.

Διαβάστε το στο to10.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Cnn.gr

ΥΠΑΑΤ: Καταβλήθηκαν στις Περιφέρειες 2,4 εκατ. ευρώ για την αντιμετώπιση της ευλογιάς των προβάτων

Μιχαήλ Μαρμαρινός: Το όραμα και οι προκλήσεις τού καλλιτεχνικού διευθυντή Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου

Ειδικό απεσταλμένο για την Γροιλανδία διόρισε ο Τραμπ - Τι ελπίζει να πετύχει

Νέο ρεκόρ για τον χρυσό: Η τιμή του «σκαρφάλωσε» στα 4.400 δολάρια ανά ουγγιά

Μελέτη πέντε δεκαετιών αποκαλύπτει την ηλικία στην οποία κορυφώνεται η σωματική μας ικανότητα

Ποιος σπέρνει, ποιος θερίζει