«Έχω τεράστιο πρόβλημα»: Στο νοσοκομείο ο πρώην πρωθυπουργός της Σλοβακίας
15:13 - 07/12/2019
Ο πρώην πρωθυπουργός της Σλοβακίας, Ρόμπερτ Φίκο, εγκατέλειψε το ετήσιο συνέδριο του κόμματός του για να αναζητήσει ιατρική βοήθεια, σύμφωνα με ρεπορτάζ των…
Διαβάστε Περισσότερα στο Cnn.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Στο νοσοκομείο ο πρώην πρωθυπουργός της Σλοβακίας: «Έχω τεράστιο πρόβλημα»
Διαβάστε το στο Στο νοσοκομείο ο πρώην πρωθυπουργός της Σλοβακίας Ρομπέρτο Φίκο
Ο πρώην πρωθυπουργός της Σλοβακίας Ρόμπερτ Φίκο εγκατέλειψε σήμερα το ετήσιο συνέδριο του κόμματός του, του μεγαλύτερου κόμματος του κυβερνητικού συνασπισμού, του Smer, του οποίου παραμένει αρχηγός, για να αναζητήσει ιατρική βοήθεια, σύμφωνα με ρεπορτάζ των σλοβακικών μέσων ενημέρωσης
Διαβάστε το στο Ρομπέρτο Φίκο: Στο νοσοκομείο ο πρώην πρωθυπουργός της Σλοβακίας
Ο πρώην πρωθυπουργός της Σλοβακίας Ρόμπερτ Φίκο εγκατέλειψε σήμερα το ετήσιο συνέδριο του κόμματός του, του μεγαλύτερου κόμματος του κυβερνητικού συνασπισμού, του Smer, του οποίου παραμένει αρχηγός, για να αναζητήσει ιατρική βοήθεια, σύμφωνα με ρεπορτάζ των σλοβακικών μέσων ενημέρωσης
Διαβάστε το στο tanea.grΣλοβακία: Στο νοσοκομείο ο πρώην πρωθυπουργός Ρόμπερτ Φίτσο
«Έχω τεράστιο πρόβλημα με την αρτηριακή μου πίεση. Πηγαίνω σε ένα νοσοκομείο», φέρεται να είπε ο Φίτσο στους δημοσιογράφους πριν φύγει από τον συνεδριακό χώρο Incheba στην Μπρατισλάβα, έγραψε η εφημερίδα Dennik N.
Διαβάστε το στο tovimaΣτο νοσοκομείο ο πρώην πρωθυπουργός της Σλοβακίας Ρομπέρτο Φίκο
Ο πρώην πρωθυπουργός της Σλοβακίας Ρόμπερτ Φίκο εγκατέλειψε σήμερα το ετήσιο συνέδριο του κόμματός του, του μεγαλύτερου κόμματος του κυβερνητικού συνασπισμού, του Smer, του οποίου παραμένει αρχηγός, για να αναζητήσει ιατρική βοήθεια, σύμφωνα με ρεπορτάζ των σλοβακικών μέσων ενημέρωσης.
Διαβάστε το στο to10.gr