«Έδεσε» τον Τσιφτσή ο Αστέρας Τρίπολης

12:32 - 26/04/2021

«Έδεσε» τον Τσιφτσή ο Αστέρας Τρίπολης 26/04/2021 Νέο συμβόλαιο με τον ταλαντούχο τερματοφύλακα Αντώνη Τσιφτσή, ως το 2025 υπέγραψε ο Αστέρας Τρίπολης.  Στην ανακοίνωσή τους οι Αρκάδες αναφέρουν:  Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας με τον τερματοφύλακα, Αντώνη Τσιφτσή. Το νέο συμβόλαιο του Έλληνα τερματοφύλακα με την ομάδα μας έχει ισχύ έως τον Ιούνιο του 2025.  Μετά την υπογραφή του συμβολαίου του, ο Τσιφτσής δήλωσε: "Ευχαριστώ πολύ την οικογένεια του ΑΣΤΕΡΑ για την επέκταση του συμβολαίου μου. Είμαι πολύ χαρούμενος που συνεχίζω στην ομάδα και με προοπτική για μεγάλο χρονικό διάστημα. Ήταν πολύ εύκολη η απόφαση για εμένα, δι

Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ανανέωσε το συμβόλαιο με Τσιφτσή ο Αστέρας Τρίπολης

Ο Αντώνης Τσιφτσής, μέσω των εξαιρετικών εμφανίσεών του, επιβραβεύεται με νέο συμβόλαιο από τον Αστέρα Τρίπολης μέχρι το 2025.

Διαβάστε το στο

Δένει Τσιφτσή ο Αστέρας Τρίπολης..

Αστέρας Τρίπολης: «Έδεσε» Τσιφτσή Νέο συμβόλαιο με τον ταλαντούχο τερματοφύλακα Αντώνη Τσιφτσή, ως το 2025 υπέγραψε ο Αστέρας Τρίπολης Στην ανακοίνωσή τους οι Αρκάδες αναφέρουν: Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας με τον τερματοφύλακα, Αντώνη Τσιφτσή. Το νέο συμβόλαιο του Έλληνα τερματοφύλακα με την ομάδα μας έχει ισχύ έως τον Ιούνιο του […]

Διαβάστε το στο sportstonoto.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ filathlos.gr

Πρόβλημα στην Ρεάλ με Φελίζ: Αμφίβολος για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό

ΕΟΚ: Ο Λιόλιος ορίζει αρχιδιαιτητή τον Ηλία Κορομηλά

ΒΙΝΤΕΟ – Γιάννης Παπαστεφανάκης: «Είχαμε τον μεγάλο Ιβάν Σαββίδη δίπλα μας»

Με Σαν Ρόκε Λας Πάλμας ο ΠΑΟΚ στους «32» του CEV Challenge Cup

Τα νεότερα με Πετρούσεφ στον Ολυμπιακό ενόψει Ζαλγκίρις

Μεσίτης του Μπάλντοκ: «Τα λόγια μου ήταν πολύ προσεκτικά…» (ΦΩΤΟ)