Ο Κυρ. Μητσοτάκης για την απώλεια του Βάσου Λυσσαρίδη

21:26 - 26/04/2021

«Στον έναν αιώνα της πολυκύμαντης ζωής του, ο Βάσος Λυσσαρίδης, ταυτίστηκε με τον αγώνα της Κύπρου για ελευθερία και δημοκρατία», δήλωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης για την απώλεια του Βάσου Λυσσαρίδη.

Διαβάστε Περισσότερα στο analitis.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μήνυμα του Προκόπη Παυλόπουλου για το θάνατο του Βάσου Λυσσαρίδη

Ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπιος Παυλόπουλος επικοινώνησε τηλεφωνικώς με την γραμματέα του εκλιπόντος Βάσου Λυσσαρίδη- με τον οποίο τον συνέδεε μακρά φιλία και συνεργασία- Μελίνα Αλούπα… Ο Προκόπης Παυλόπουλος της εξέφρασε τα ειλικρινή του συλλυπητήρια για την απώλεια μιας Ιστορικής, κυριολεκτικώς, προσωπικότητας, που «Απροσκύνητη», για να θυμηθούμε το εμβληματικό ποίημά του, αγωνίσθηκε ως το ... Περισσότερα To άρθρο Μήνυμα του Προκόπη Παυλόπουλου για το θάνατο του Βάσου Λυσσαρίδη δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Η Ελληνική Λύση για την απώλεια του μεγάλου Έλληνα, Βάσου Λυσσαρίδη

Ο απανταχού Ελληνισμός σήμερα θρηνεί. Η Ελληνική Λύση εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στους οικείους του μεγάλου Έλληνα της Κύπρου, Βάσου Λυσσαρίδη. Η ενεργός συμμετοχή του στην Ε.Ο.Κ.Α. την επανάσταση που ταπείνωσε μία «αυτοκρατορία», ο πατριωτισμός και ο διακαής πόθος του για την Ένωση της Κύπρου με την Μητέρα Ελλάδα, θα αποτελούν για πάντα λαμπρή […] Η Ελληνική Λύση για την απώλεια του μεγάλου Έλληνα, Βάσου Λυσσαρίδη - olympia

Διαβάστε το στο olympia.gr

Φ. Γεννηματά: για το θάνατο του Βάσου Λυσσαρίδη

Η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά, αποχαιρέτησε τον Βάσο Λυσσαρίδη, με θερμά λόγια «Μια μεγάλη μορφή του Ελληνισμού έφυγε σήμερα. Ένας φλογερός πατριώτης, ένας γνήσιος δημοκράτης. Ένας ιδεολόγος σοσιαλιστής,…

Διαβάστε το στο politik.gr

Συλλυπητήρια δήλωση Κ. Μητσοτάκη για την απώλεια Β. Λυσσαρίδη

«Στον έναν αιώνα της πολυκύμαντης ζωής του, ο Βάσος Λυσσαρίδης, ταυτίστηκε με τον αγώνα της Κύπρου για ελευθερία και δημοκρατία»,... The post Συλλυπητήρια δήλωση Κ. Μητσοτάκη για την απώλεια Β. Λυσσαρίδη appeared first on GRTimes.gr.

Διαβάστε το στο grtimes.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ analitis.gr

Σουηδία-Covid-19: Εμβολιάστηκε ο πρωθυπουργός Λεβέν, παροτρύνει τους πολίτες να κάνουν το ίδιο

Νέο ban της FΙΒΑ στην ΑΕΚ

ΜέΡΑ 25: Nα καταργηθούν άμεσα τα sms και η νυχτερινή απαγόρευση

Κοζάνη: Στις περιοχές που υπέστησαν ζημιές ο πρόεδρος του ΕΛΓΑ

Αυστηρά μέτρα και αλλαγές στο Wimbledon

Ημιτελικός των ρεκόρ στο «Θεράμικα»