Γιούλικα Σκαφιδά: Απαντά πρώτη φορά σε όσα είπε ο Αλέξης Παππάς
11:24 - 28/04/2021
Ο Αλέξης Παππάς αποχώρησε από το Survivor και έκανε τις πρώτες του δηλώσεις στην εκπομπή Love
To άρθρο Γιούλικα Σκαφιδά: Απαντά πρώτη φορά σε όσα είπε ο Αλέξης Παππάς δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Γιούλικα Σκαφιδά: Τι απάντησε στο σχόλιο του Αλέξη Παππά για την… τουαλέτα
Ο Αλέξης Παππάς είχε κάνει ένα αιχμηρό σχόλιο εις βάρος της αγαπημένης ηθοποιού
Διαβάστε το στο in.grΓιούλικα Σκαφιδά: Το σχόλιο μου για τον Αλέξη Παππά ήταν αυθόρμητο
Η Γιούλικα Σκαφιδά όχι μόνο παρακολουθεί Survivor αλλά έχει δεχθεί και πρόταση να συμμετάσχει σε αυτό. «Ναι έχω δεχθεί μια δυο προτάσεις πιο παλιά. Δεν το σκέφτηκα ούτε μια στιγμή» σημείωσε η ηθοποιός στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε» του Open το πρωί της Μεγάλης Τετάρτης. «Μου αρέσουν τα αγωνίσματα και πορώνομαι, αλλά δε ξέρω αν […]
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΓιούλικα Σκαφιδά: Η απάντηση στον Αλέξη Παππά
Η Γιούλικα Σκαφιδά έδωσε την δική της απάντηση σε σχόλιο που έκανε ο Αλέξης Παππάς για ανάρτηση που έκανε η ίδια στο παρελθόν για το...
> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Γιούλικα Σκαφιδά: Η απάντηση στον Αλέξη Παππά
Διαβάστε το στο spoilersΓιούλικα Σκαφιδά: Η απάντηση στον Αλέξη Παππά
Η Γιούλικα Σκαφιδά έδωσε την δική της απάντηση σε σχόλιο που έκανε ο Αλέξης Παππάς για ανάρτηση που έκανε η ίδια στο παρελθόν για το Survivor 2021.Η Γιούλικα Σκαφιδά μίλησε στην εκπομπή «Ευτυχείτε» και αναφέρθηκε στον Αλέξη Παππά, ο οποίος σχολίασε ανάρτηση της ηθοποιού που έκανε προς το πρόσωπο του.
Η ίδια δήλωσε πως «το σχόλιο μου τότε έγινε γιατί απλώς έτυχε να παρακολουθήσω εκείνη τη μέρα, μία ώρα έναν τσακωμό και κάποιον που υπερασπίστηκε τους ηθοποιούς. Ήταν ένα αυθόρμητο σχόλιο».
«Εμένα μου αρέσει πιο πολύ να βλέπω τα αγωνίσματα. Το ριάλιτι δεν το γνωρίζω τόσο πολύ. Δεν θέλω να πω κάτι παραπάνω, δεν υπάρχει κάτι, ήταν ένα αυθόρμητο σχόλιο», συμπλήρωσε στη συνέχεια.
Υπενθυμίζεται, πως σ
Διαβάστε το στο ieidiseis.grΓιούλικα Σκαφιδά: Η απάντηση της στον Αλέξη Παππά
Γιούλικα Σκαφιδά: Τέλος στην κόντρα θέλησε να δώσει η ηθοποιός στην κόντρα που έχει ξεσπάσει με τον πρώην παίκτη του Survivor, Αλέξη Παππά.
Διαβάστε το στο pagenews.gr