Κατερίνα Καινούργιου: “Μόνο σε εμένα προκαλεί αναγούλα όλο αυτό;”
12:24 - 28/04/2021
Η Κατερίνα Καινούργιου, όπως είναι γνωστό, παρακολουθεί φανατικά το Survivor και εκφράζει καθημερινά την άποψή της
To άρθρο Κατερίνα Καινούργιου: “Μόνο σε εμένα προκαλεί αναγούλα όλο αυτό;” δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Κατερίνα Καινούργιου: Έξαλλη η παρουσιάστρια – «Μόνο σε εμένα προκαλεί αναγούλα όλο αυτό;»
H Κατερίνα Καινούργιου αποκάλυψε ότι μία σκηνή στο τελευταίο επεισόδιο του survivor της έφερε αναγούλα!
Διαβάστε το στο Survivor: Η απίστευτη ατάκα της Καινούργιου: «Μόνο σε εμένα προκαλεί αναγούλα όλο αυτό;»
H Κατερίνα Καινούργιου αποκάλυψε ότι μία σκηνή στο τελευταίο επεισόδιο του survivor της έφερε αναγούλα!Περισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombΚατερίνα Καινούργιου: Το νέο αγαπημένο της χρώμα είναι must για αυτή τη σεζόν
Η παρουσιάστρια συνεχίζει να μας φτιάχνει τη διάθεση με τις κομψές ενδυματολογικές της επιλογές.
Διαβάστε το στο queen.grSurvivor: Η απίστευτη ατάκα της Καινούργιου: «Μόνο σε εμένα προκαλεί αναγούλα όλο αυτό;»
H Κατερίνα Καινούργιου αποκάλυψε ότι μία σκηνή στο τελευταίο επεισόδιο του survivor της έφερε αναγούλα!
Διαβάστε το στο queen.grSurvivor: Η απίστευτη ατάκα της Καινούργιου: «Μόνο σε εμένα προκαλεί αναγούλα όλο αυτό;»
H Κατερίνα Καινούργιου αποκάλυψε ότι μία σκηνή στο τελευταίο επεισόδιο…
Διαβάστε το στο onsports.grSurvivor: Η απίστευτη ατάκα της Καινούργιου: «Μόνο σε εμένα προκαλεί αναγούλα όλο αυτό;»
Διαβάστε το στο to10.grΚατερίνα Καινούργιου: "Μόνο σε εμένα προκαλεί αναγούλα όλο αυτό;" (video)
"Είναι η Μαριαλένα και ο Σάκης το ζευγάρι ξεκάθαρα, και το Νταφάκι είναι το παιδάκι;"
Διαβάστε το στο patrasevents.gr