Ρούλα Κορομηλά: Εμβολιάστηκε κατά του κορωνοϊού
12:58 - 28/04/2021
Η ανάρτησή της στα social media Με ανάρτησή της στα social media, η Ρούλα Κορομηλά έκανε γνωστό πως έλαβε την πρώτη του δόση του εμβολίου...
> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Ρούλα Κορομηλά: Εμβολιάστηκε κατά του κορωνοϊού
Διαβάστε Περισσότερα στο spoilers
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ρούλα Κορομηλά: Έκανε την πρώτη δόση του εμβολίου για τον κοροναϊό
«Προστατεύω τον εαυτό μου και τους γύρω μου», έγραψε στην λεζάντα της φωτογραφίας που δημοσίευσε η γνωστή παρουσιάστρια
Διαβάστε το στο Ρούλα Κορομηλά: Έκανε το εμβόλιο κατά του κορονοϊού – Το μήνυμα της
«Σήμερα ,έκανα την πρώτη δόση εμβολίου. Αισθάνομαι ανακούφιση γιατί έτσι μπορώ να προφυλάξω τον εαυτό μου και τους άλλους γύρω μου. Εντυπωσιακή η ευγένεια και η ενημέρωση των αρμοδίων στα κέντρα εμβολιασμού αλλά και η ταχύτατη εξυπηρέτηση. Μπράβο! Όσοι έχετε εμβολιαστεί σας εύχομαι καλή ανοσία και όσοι αναμένετε, με το καλό!» έγραψε η παρουσιάστρια. Η […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΡούλα Κορομηλά: Έκανε το εμβόλιο κατά του κορονοϊού – Η φωτογραφία και το μήνυμα
Το 2021 φέρνει ελπίδες ότι όλη αυτή η περιπέτεια με τον κορονοϊό θα τελειώσει επιτέλους. Σχεδόν
To άρθρο Ρούλα Κορομηλά: Έκανε το εμβόλιο κατά του κορονοϊού – Η φωτογραφία και το μήνυμα δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.gr