Μαρίνα Πατούλη: “Δεν έχω χωρίσει, όλες οι σχέσεις περνούν κρίση”

14:04 - 28/04/2021

Στο Αμαλιείο Οικοτροφείο βρέθηκε το πρωί της Μεγάλης Τετάρτης η πρόεδρος του δικτύου SDG 17 Greece, To άρθρο Μαρίνα Πατούλη: “Δεν έχω χωρίσει, όλες οι σχέσεις περνούν κρίση” δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μαρίνα Πατούλη: Δεν έχω χωρίσει, όλες οι σχέσεις περνούν κρίση

Ένα από τα θέματα τα οποία έχουν συζητηθεί ιδιαίτερα το τελευταίο διάστημα είναι η κρίση στο γάμο της Μαρίνας Πατούλη με τον Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργο Πατούλη. Το άλλοτε ευτυχισμένο ζευγάρι φαίνεται πως έχει αποφασίσει να τραβήξει χωριστούς δρόμους έπειτα από 35 χρόνια κοινής πορείας. Η κ. Πατούλη, το μεσημέρι της Μεγάλης Τετάρτης προχώρησε σε ακόμα […]

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Μαρίνα Πατούλη: Δεν έχω χωρίσει, όλες οι σχέσεις περνούν κρίση - Τον Γιώργο τον αγαπώ

Στην κρίση που περνάει ο γάμος της με τον Γιώργο Πατούλη, αναφέρθηκε η Μαρίνα Πατούλη, υπογραμμίζοντας ότι "αυτό το δύσκολο Πάσχα" προσδοκά μία "Ανάσταση στις ζωές μας" αυτό το "δύσκολο Πάσχα".

Διαβάστε το στο thebest.gr

Μαρίνα Πατούλη: «Δεν έχω χωρίσει, όλες οι σχέσεις περνούν κρίση»

Διαβάστε το στο e-daily.gr

Μαρίνα Πατούλη: «Δεν έχω χωρίσει, όλες οι σχέσεις περνούν κρίση» (video)

Τι δήλωσε στις κάμερες η Μαρίνα Πατούλη

Διαβάστε το στο mononews.gr

Δεν το χωνεύει με τίποτα η Μαρίνα Πατούλη: «Δεν έχω χωρίσει, όλες οι σχέσεις περνούν κρίση»

Η Μαρίνα Πατούλη βρέθηκε σήμερα σε οικοτροφείο προκειμένου για μια φιλανθρωπική κίνηση και μίλησε γι’ αυτό στην Τατιάνα Στεφανίδου. Όπως είναι λογικό, η παρουσιάστρια την ρώτησε και για το διαζύγιο με τον Γιώργο Πατούλη: «Έχω δεχτεί ένα κύμα αγάπης κυρίως από γυναίκες όλο αυτό το διάστημα που περνάω το προσωπικό μου πρόβλημα. Είμαι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Μαρίνα Πατούλη: Δεν έχω χωρίσει

Όσα δήλωσε η Μαρίνα Πατούλη Τη Μεγάλη Τετάρτη το πρωί, ως πρόεδρος του δικτύου SDG 17 Greece, η Μαρίνα Πατούλη βρέθηκε στο Αμαλιείο Οικοτροφείο, για μία πασχαλινή... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Μαρίνα Πατούλη: Δεν έχω χωρίσει

Διαβάστε το στο spoilers

Μαρίνα Πατούλη: «Δεν έχω χωρίσει, τον Γιώργο τον αγαπώ» (vid)

Διαψεύδει τα περί χωρισμού της με τον Γιώργο Πατούλη, η... από το sportime.gr. για περισσότερα νέα επισκεφτείτε το sportime.gr - Αθλητικό portal με όλα τα τελευταία αθλητικά νέα, ειδήσεις για όλα τα σπορ από την Ελλάδα και τον κόσμο

Διαβάστε το στο sportime.gr

Μαρίνα Πατούλη: "Δεν έχω χωρίσει, όλες οι σχέσεις περνούν κρίση"

Τι συμβαίνει μεταξύ τους;

Διαβάστε το στο ekriti.gr

Μαρίνα Πατούλη: "Δεν έχω χωρίσει, όλες οι σχέσεις περνούν κρίση"

Μίλησε για τον γάμο της

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Πώς να φροντίσεις το σώμα σου στις διακοπές για να νιώθεις φρέσκια, λαμπερή και ακαταμάχητη κάτω από τον ήλιο!

Φαίη Σκόρδα: Παραμένει στην Αθήνα μετά το τέλος της εκπομπής της – Έτσι πέρασε την Κυριακή της

Ιωάννα Μαλέσκου: Ποζάρει με το μπικίνι της και οι κοιλιακοί της κόβουν την ανάσα

Weekly Style: Νέα εβδομάδα, νέο mood- αρκεί να δεις τα basics με άλλο μάτι

Big Brother: Η συγκίνηση του Γιώργου Αντωνιάδη όταν είδε τη μητέρα του μετά από τρεις μήνες

Ευγενία Σαμαρά: Το ταξίδι της στη Σρι Λάνκα μόλις ξεκίνησε – Αυτό είναι το πρόσωπο που επέλεξε για συνταξιδιώτη της