Μαρίνα Πατούλη: “Δεν έχω χωρίσει, όλες οι σχέσεις περνούν κρίση”
14:04 - 28/04/2021
Στο Αμαλιείο Οικοτροφείο βρέθηκε το πρωί της Μεγάλης Τετάρτης η πρόεδρος του δικτύου SDG 17 Greece,
To άρθρο Μαρίνα Πατούλη: “Δεν έχω χωρίσει, όλες οι σχέσεις περνούν κρίση” δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Μαρίνα Πατούλη: Δεν έχω χωρίσει, όλες οι σχέσεις περνούν κρίση
Ένα από τα θέματα τα οποία έχουν συζητηθεί ιδιαίτερα το τελευταίο διάστημα είναι η κρίση στο γάμο της Μαρίνας Πατούλη με τον Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργο Πατούλη. Το άλλοτε ευτυχισμένο ζευγάρι φαίνεται πως έχει αποφασίσει να τραβήξει χωριστούς δρόμους έπειτα από 35 χρόνια κοινής πορείας. Η κ. Πατούλη, το μεσημέρι της Μεγάλης Τετάρτης προχώρησε σε ακόμα […]
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΜαρίνα Πατούλη: Δεν έχω χωρίσει, όλες οι σχέσεις περνούν κρίση - Τον Γιώργο τον αγαπώ
Στην κρίση που περνάει ο γάμος της με τον Γιώργο Πατούλη, αναφέρθηκε η Μαρίνα Πατούλη, υπογραμμίζοντας ότι "αυτό το δύσκολο Πάσχα" προσδοκά μία "Ανάσταση στις ζωές μας" αυτό το "δύσκολο Πάσχα".
Διαβάστε το στο thebest.grΜαρίνα Πατούλη: «Δεν έχω χωρίσει, όλες οι σχέσεις περνούν κρίση» (video)
Τι δήλωσε στις κάμερες η Μαρίνα Πατούλη
Διαβάστε το στο mononews.grΔεν το χωνεύει με τίποτα η Μαρίνα Πατούλη: «Δεν έχω χωρίσει, όλες οι σχέσεις περνούν κρίση»
Η Μαρίνα Πατούλη βρέθηκε σήμερα σε οικοτροφείο προκειμένου για μια φιλανθρωπική κίνηση και μίλησε γι’ αυτό στην Τατιάνα Στεφανίδου. Όπως είναι λογικό, η παρουσιάστρια την ρώτησε και για το διαζύγιο με τον Γιώργο Πατούλη: «Έχω δεχτεί ένα κύμα αγάπης κυρίως από γυναίκες όλο αυτό το διάστημα που περνάω το προσωπικό μου πρόβλημα. Είμαι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη […]
Διαβάστε το στο irafina.grΜαρίνα Πατούλη: Δεν έχω χωρίσει
Όσα δήλωσε η Μαρίνα Πατούλη Τη Μεγάλη Τετάρτη το πρωί, ως πρόεδρος του δικτύου SDG 17 Greece, η Μαρίνα Πατούλη βρέθηκε στο Αμαλιείο Οικοτροφείο, για μία πασχαλινή...
> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Μαρίνα Πατούλη: Δεν έχω χωρίσει
Διαβάστε το στο spoilersΜαρίνα Πατούλη: «Δεν έχω χωρίσει, τον Γιώργο τον αγαπώ» (vid)
Διαψεύδει τα περί χωρισμού της με τον Γιώργο Πατούλη, η...
από το sportime.gr.
για περισσότερα νέα επισκεφτείτε το sportime.gr - Αθλητικό portal με όλα τα τελευταία αθλητικά νέα, ειδήσεις για όλα τα σπορ από την Ελλάδα και τον κόσμο
Διαβάστε το στο sportime.gr