Λινού για εμβόλιο AstraZeneca: Αν ήμουν στα 35 μου θα προσπαθούσα ίσως να βρω κάποιο άλλο…
16:12 - 28/04/2021
Η καθηγήτρια Επιδημιολογίας στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών και πρόεδρος του Ινστιτούτου Προληπτικής, Περιβαλλοντολογικής και Εργασιακής Ιατρικής Prolepsis, Αθηνά Λινού, κατά τη διάρκεια ραδιοφωνικής της συνέντευξης ανέφερε μεταξύ άλλων πως «αισιόδοξοι πρέπει να είμαστε πάντα. Φέτος έχουμε σοβαρούς λόγους να πιστεύουμε ότι θα έχουμε ένα καλοκαίρι καλύτερο από το...
Διαβάστε Περισσότερα στο crashonline.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Λινού για AstraZeneca: «Αν ήμουν 35, θα προσπαθούσα να βρω άλλο εμβόλιο»
Τον σκεπτικισμό της απέναντι στο εμβόλιο της AstraZeneca εξέφρασε ανοιχτά η Αθηνά Λινού, καθηγήτρια Επιδημιολογίας στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών και πρόεδρος του Ινστιτούτου Προληπτικής, Περιβαλλοντολογικής και Εργασιακής Ιατρικής Prolepsis. Μιλώντας στον Real Fm, η κ. Λινού σημείωσε: «Αν ήμουν στα 35 μου θα προσπαθούσα ίσως να βρω κάποιο άλλο εμβόλιο. Στις γυναίκες υπάρχει πολύ σπάνια […]
Διαβάστε το στο Λινού για ΑstraZeneca: Αν ήμουν στα 35 μου θα προσπαθούσα ίσως να βρω κάποιο άλλο εμβόλιο
Τι ανέφερε η Αθηνά Λινού, καθηγήτρια Επιδημιολογίας στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών και πρόεδρος του Ινστιτούτου Προληπτικής, Περιβαλλοντολογικής και…Περισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombΛινού για εμβόλιο AstraZeneca: «Αν ήμουν 35, θα προσπαθούσα να βρω άλλο εμβόλιο»
Ειδικότερα, μιλώντας στον Real Fm, η κ. Λινού σημείωσε τα εξής: «Αν ήμουν στα 35 μου θα προσπαθούσα ίσως να βρω κάποιο άλλο εμβόλιο. Στις γυναίκες υπάρχει πολύ σπάνια αλλά σε μεγαλύτερη συχνότητα το θρομβοεμβολικό επεισόδιο. Βέβαια, αυτό που θα πρότεινα επίσης θα ήταν το AstraZeneca να αξιοποιηθεί πιο πολύ από τις μεγαλύτερες ηλικίες όπως […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΝέα “βόμβα” Λινού για AstraZeneca: Αν ήμουν στα 35 μου θα προσπαθούσα ίσως να βρω κάποιο άλλο εμβόλιο
Λινού για AstraZeneca … «Αν ήμουν στα 35 θα προσπαθούσα να βρω άλλο εμβόλιο» Επιμένει η Αθηνά Λινού ότι το εμβόλιο της AstraZeneca πρέπει να χορηγηθεί σε μεγαλύτερες ηλικίες. Σταθερή στη θέση της αναφορικά με την χορήγηση του εμβολίου της AstraZeneca στην ηλικιακή ομάδα 30-39 παραμένει η Αθηνά Λινού, καθηγήτρια...
The post Νέα “βόμβα” Λινού για AstraZeneca: Αν ήμουν στα 35 μου θα προσπαθούσα ίσως να βρω κάποιο άλλο εμβόλιο appeared first on Newsitamea.gr.
Διαβάστε το στο newsitamea.grΝέα "βόμβα" Λινού για AstraZeneca: Αν ήμουν στα 35 μου θα προσπαθούσα ίσως να βρω κάποιο άλλο εμβόλιο
Επιμένει η Αθηνά Λινού ότι το εμβόλιο της AstraZeneca πρέπει να χορηγηθεί σε μεγαλύτερες ηλικίες.
Διαβάστε το στο thetoc.grΛινού για ΑstraZeneca: Αν ήμουν στα 35 μου θα προσπαθούσα ίσως να βρω κάποιο άλλο εμβόλιο
Τι ανέφερε η Αθηνά Λινού, καθηγήτρια Επιδημιολογίας στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών και πρόεδρος του Ινστιτούτου Προληπτικής, Περιβαλλοντολογικής και Εργασιακής Ιατρικής Prolepsis
Διαβάστε το στο astrology.grΛινού για AstraZeneca: «Αν ήμουν 35, θα προσπαθούσα να βρω άλλο εμβόλιο»
Λινού για AstraZeneca: «Αν ήμουν 35, θα προσπαθούσα να βρω άλλο εμβόλιο»
Wed, 28/04/2021 - 20:45
Διαβάστε το στο sofokleousin.grΑθηνά Λινού για AstraZeneca: Αν ήμουν 35, θα προσπαθούσα να βρω άλλο εμβόλιο
Επιμένει στις απόψεις της για το εμβόλιο της AstraZeneca η Αθηνά Λινού, λέγοντας πως πρέπει να αξιοποιηθεί στις μεγαλύτερες ηλικίες. «Αν ήμουν στα 35 μου θα προσπαθούσα ίσως να βρω κάποιο άλλο εμβόλιο» δήλωσε η Αθηνά Λινού, καθηγήτρια Επιδημιολογίας στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών και πρόεδρος του Ινστιτούτου Προληπτικής, Περιβαλλοντολογικής και Εργασιακής Ιατρικής Prolepsis, […]
Διαβάστε το στο irafina.gr