Φυλακές Τρικάλων: Σωφρονιστικός υπάλληλος κατέθεσε αγωγή για τα μέτρα ασφαλείας

22:10 - 07/12/2019

Ένας σωφρονιστικός υπάλληλος των φυλακών Τρικάλων κατέθεσε αγωγή για τα μέτρα ασφαλείας, καθώς βρέθηκε εν μέσω πυρών σε απόδραση κρατουμένων και λίγο έλειψε να χάσει τη ζωή του.  Στην αγωγή του ο σωφρονιστικός υπάλληλος των φυλακών Τρικάλων περιγράφει καρέ - καρέ πως βρέθηκε εκτεθειμένος, όπως ισχυρίζεται, μπροστά σε σκληρούς κρατούμενους που απέδρασαν τον Μάρτιο του 2013. «Ενώ ήμασταν σε περιπολία μαζί με έναν άλλο συνάδελφο στην περίμετρο των φυλακών ξαφνικά αρχίσαμε να δεχόμαστε πυρά. To τζιπ το... γάζωσαν. Ήμουν στη θέση του συνοδηγού, είδα τέσσερα άτομα να πυροβολούν. Μία σφαίρα με βρήκε στην κοιλιά... το μόνο που σκεφτόμουν ήταν να σωθώ εγώ κι ο συνάδελφός μου, ο οποίος με κρατούσε στην αγ

Διαβάστε Περισσότερα στο pronews.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Φυλακές Τρικάλων: Αγωγή από σωφρονιστικό υπάλληλο για τα μέτρα ασφαλείας - BINTEO

Αγωγή για τα μέτρα ασφαλείας στις φυλακές Τρικάλων κατέθεσε σωφρονιστικός υπάλληλος.

Διαβάστε το στο real.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ pronews.gr

Οι μουλάδες της Τεχεράνης «φλερτάρουν» με τον Μπάιντεν κατά της Ρωσίας! - Δεν δέχονται ρωσικό αίτημα για εγγυήσεις

Οι 5+1 τρόποι για να μη μαυρίζουν οι μπανάνες

Με αυτόν τον τρόπο θα διατηρήσετε τη φέτα για μήνες

Το καθεστώς του Κιέβου επιβεβαίωσε το θάνατο μέλους της διαπραγματευτικής του ομάδας: Αρνείται ότι τον εκτέλεσε

Πρόεδρος των Ελλήνων της Ουκρανίας: «Ο Πούτιν διαπράττει γενοκτονία κατά Ουκρανών και Ελλήνων»

Κορωπί: Άνοιξε νέος κύκλος ερευνών & καταθέσεων για την εξαφάνιση της Άρτεμις