Κωνσταντίνος Καζάκος: «Δεν πιστεύω στον Θεό» (Video)
09:58 - 29/04/2021
Δεν πιστεύει στον Θεό και δε φοβάται τον θάνατο δηλώνει ο Κωνσταντίνος Καζάκος, ο οποίος τονίζει ότι το μέλλον μας το καθορίζουμε οι ίδιοι, ενώ ο θάνατος σε φυσιολογικές συνθήκες έρχεται για να φέρει τη λύτρωση.
Διαβάστε Περισσότερα στο topontiki.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Κωσταντίνος Καζάκος: «Δεν πιστεύω στον Θεό»
Το βράδυ της Μ.Τετάρτης στα «Μεσάνυχτα» η Ελεονώρα Μελέτη φιλοξένησε στην εκπομπή της τον Κωνσταντίνο Καζάκο. Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε,...
Διαβάστε το στο govastileto.grΚωνσταντίνος Καζάκος: «Δεν πιστεύω στον Θεό»
Καλεσμένος στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη βρέθηκε ο Κωνσταντίνος Καζάκος, ο οποίος και αναφέρθηκε μέσα σε όλα στη σχέση του […]
The post Κωνσταντίνος Καζάκος: «Δεν πιστεύω στον Θεό» appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.grΚωνσταντίνος Καζάκος: Δεν πιστεύω στον Θεό
"Δεν πιστεύω πως υπάρχει ένας γεράκος εκεί πάνω και μας κανονίζει το μέλλον μας, συγγνώμη" λέει ο Κωνσταντίνος Καζάκος.
Διαβάστε το στο thetoc.grΚωσταντίνος Καζάκος: «Δεν πιστεύω στον Θεό» (vid)
Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε, σε συνέντευξή του, στη θρησκεία και τον θάνατο.
Το άρθρο Κωσταντίνος Καζάκος: «Δεν πιστεύω στον Θεό» (vid) εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.
Διαβάστε το στο el.grΚωσταντίνος Καζάκος: Δεν πιστεύω στον Θεό. Δεν νομίζω πως υπάρχει ένας γεράκος εκεί πάνω
by Niki M.29/04/2021 13:0629/04/2021 13:083 Ο Κωνσταντίνος Καζάκος στη συνέντευξή του στην εκπομπή Μεσάνυχτα και και στην Ελεονώρα Μελέτη, αναφέρθηκε – μεταξύ άλλων- στον Θεό...
> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Κωσταντίνος Καζάκος: Δεν πιστεύω στον Θεό. Δεν νομίζω πως υπάρχει ένας γεράκος εκεί πάνω
Διαβάστε το στο spoilersΚωνσταντίνος Καζάκος: «Δεν πιστεύω στον Θεό. Δεν νομίζω πως υπάρχει ένας γεράκος εκεί πάνω»
Κωνσταντίνος Καζάκος: «Δεν πιστεύω στον Θεό. Δεν νομίζω πως υπάρχει ένας γεράκος εκεί πάνω» Στο πλατό της εκπομπής «Μεσάνυχτα» βρέθηκε καλεσμένος ο Κωνσταντίνος Καζάκος το βράδυ της Μεγάλης Τετάρτης ο οποίος μίλησε και για τη σχέση του με τη θρησκεία και το θάνατο. «Στον Θεό δεν πιστεύω, όχι. Ε δεν πιστεύω πως υπάρχει ένας γεράκος […]
Διαβάστε το στο diaforetiko.gr