Κωνσταντίνος Καζάκος: «Δεν πιστεύω στον Θεό» (Video)

09:58 - 29/04/2021

Δεν πιστεύει στον Θεό και δε φοβάται τον θάνατο δηλώνει ο Κωνσταντίνος Καζάκος, ο οποίος τονίζει ότι το μέλλον μας το καθορίζουμε οι ίδιοι, ενώ ο θάνατος σε φυσιολογικές συνθήκες έρχεται για να φέρει τη λύτρωση.

Διαβάστε Περισσότερα στο topontiki.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κ. Καζάκος: Δεν πιστεύω στον Θεό

Διαβάστε το στο

Κωσταντίνος Καζάκος: «Δεν πιστεύω στον Θεό»

Το βράδυ της Μ.Τετάρτης στα «Μεσάνυχτα» η Ελεονώρα Μελέτη φιλοξένησε στην εκπομπή της τον Κωνσταντίνο Καζάκο. Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε,...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Κωνσταντίνος Καζάκος: «Δεν πιστεύω στον Θεό»

Καλεσμένος στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη βρέθηκε ο Κωνσταντίνος Καζάκος, ο οποίος και αναφέρθηκε μέσα σε όλα στη σχέση του […] The post Κωνσταντίνος Καζάκος: «Δεν πιστεύω στον Θεό» appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr

Κωνσταντίνος Καζάκος: Δεν πιστεύω στον Θεό

"Δεν πιστεύω πως υπάρχει ένας γεράκος εκεί πάνω και μας κανονίζει το μέλλον μας, συγγνώμη" λέει ο Κωνσταντίνος Καζάκος.

Διαβάστε το στο thetoc.gr

Κωσταντίνος Καζάκος: «Δεν πιστεύω στον Θεό» (vid)

Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε, σε συνέντευξή του, στη θρησκεία και τον θάνατο. Το άρθρο Κωσταντίνος Καζάκος: «Δεν πιστεύω στον Θεό» (vid) εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.

Διαβάστε το στο el.gr

Κωσταντίνος Καζάκος: Δεν πιστεύω στον Θεό. Δεν νομίζω πως υπάρχει ένας γεράκος εκεί πάνω

by Niki M.29/04/2021 13:0629/04/2021 13:083 Ο Κωνσταντίνος Καζάκος στη συνέντευξή του στην εκπομπή Μεσάνυχτα και και στην Ελεονώρα Μελέτη, αναφέρθηκε – μεταξύ άλλων- στον Θεό... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Κωσταντίνος Καζάκος: Δεν πιστεύω στον Θεό. Δεν νομίζω πως υπάρχει ένας γεράκος εκεί πάνω

Διαβάστε το στο spoilers

Καζάκος: “Δεν πιστεύω στον Θεό"

H εξομολόγηση του ηθοποιού

Διαβάστε το στο ekriti.gr

Κωνσταντίνος Καζάκος: «Δεν πιστεύω στον Θεό. Δεν νομίζω πως υπάρχει ένας γεράκος εκεί πάνω»

Κωνσταντίνος Καζάκος: «Δεν πιστεύω στον Θεό. Δεν νομίζω πως υπάρχει ένας γεράκος εκεί πάνω» Στο πλατό της εκπομπής «Μεσάνυχτα» βρέθηκε καλεσμένος ο Κωνσταντίνος Καζάκος το βράδυ της Μεγάλης Τετάρτης ο οποίος μίλησε και για τη σχέση του με τη θρησκεία και το θάνατο. «Στον Θεό δεν πιστεύω, όχι. Ε δεν πιστεύω πως υπάρχει ένας γεράκος […]

Διαβάστε το στο diaforetiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ topontiki.gr

Ευρωβουλευτές ΚΚΕ: Αλληλεγγύη σε όλους τους Ουκρανούς πρόσφυγες, θύματα του ιμπεριαλιστικού πολέμου (Video)

Δημήτρης Λιγνάδης: Μηνύσεις κατά πάντων από τον Αλέξη Κούγια

Πόλεμος στην Ουκρανία – ΠΟΥ: Ζούμε την χειρότερη προσφυγική κρίση στην Ευρώπη τα τελευταία 75 χρόνια

Η Πολωνία διαθέτει όλα τα MIG-29 της στην αμερικανική κυβέρνηση

ΚΟΚ: Ποιοι κινδυνεύουν με αφαίρεση διπλώματος για… πάντα

Μαρίνα Πατούλη: Το πάρτι έκπληξη για τα γενέθλια του Βλάσση Χολέβα (Video)