Καζάκος: Δεν πιστεύω στον Θεό, δεν πιστεύω πως υπάρχει ένας γεράκος εκεί πάνω και κανονίζει το μέλλον μας

12:30 - 29/04/2021

Στο πλατό της εκπομπής «Μεσάνυχτα» βρέθηκε καλεσμένος ο Κωνσταντίνος Καζάκος το βράδυ της Μεγάλης Τετάρτης ο οποίος μίλησε και για τη σχέση του με τη θρησκεία και το θάνατο. «Στον Θεό δεν πιστεύω, όχι. Ε δεν πιστεύω πως υπάρχει ένας γεράκος εκεί πάνω και μας κανονίζει το μέλλον μας, συγγνώμη. Έχει προχωρήσει το πράγμα» σχολίασε […]

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κωνσταντίνος Καζάκος: “Δεν πιστεύω ότι υπάρχει ένας γεράκος εκεί πάνω που κανονίζει το μέλλον μας, συγνώμη”

Την άποψη του για την θρησκεία εξέφρασε, μεταξύ άλλων, ο Κωνσταντίνος Καζάκος στον Alpha. Για την ανύπαρκτη σχέση που διατηρεί με τον Θεό, όπως ο ίδιος πρόδωσε, μίλησε μέσα σε όλα ο Κωνσταντίνος Καζάκος στην Ελεονώρα Μελέτη. Πιο συγκεκριμένα, ο ηθοποιός εξήγησε γιατί δεν πιστεύει στον θεό ενώ δεν φοβάται και τον θάνατο. «Στον Θεό ... Περισσότερα To άρθρο Κωνσταντίνος Καζάκος: “Δεν πιστεύω ότι υπάρχει ένας γεράκος εκεί πάνω που κανονίζει το μέλλον μας, συγνώμη” δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο

Κωνσταντίνος Καζάκος: «Στον Θεό δεν πιστεύω, δεν πιστεύω πως υπάρχει ένας γεράκος εκεί πάνω»

Ο Κωνσταντίνος Καζάκος ήταν καλεσμένος της Ελεονώρας Μελέτη το βράδυ της Τετάρτης στα «Μεσάνυχτα» στον Alpha και μίλησε για πολλές πτυχές της ζωής του, για τον Θεό αλλά και για το τραύμα που του άφησε ο θάνατος της μητέρας του Τζένης Καρέζη.

Διαβάστε το στο

Κωνσταντίνος Καζάκος: Δεν πιστεύω στον Θεό – Δεν πιστεύω ότι υπάρχει ένας γεράκος εκεί πάνω που κανονίζει το μέλλον μας (vid)

«Στον Θεό δεν πιστεύω. Δεν πιστεύω ότι υπάρχει ένας γεράκος εκεί πάνω που μας κανονίζει το μέλλον μας, συγνώμη. Έχει προχωρήσει το πράγμα», σημείωσε χαρακτηριστικά ο Κωνσταντίνος Καζάκος στην εκπομπή του Alpha και συνέχισε: «Δεν έχω ούτε κάποιο υπαρξιακό ζήτημα με την ιδέα του θανάτου. Σαφώς και δεν θέλω να πεθάνω αλλά είναι κάτι το […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Καζάκος: «Δεν πιστεύω στον Θεό που κανονίζει το μέλλον μας» – ΒΙΝΤΕΟ

Ο Κωνσταντίνος Καζάκος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή “Μεσάνυχτα” και παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στην Ελεονώρα Μελέτη. Το άρθρο Καζάκος: «Δεν πιστεύω στον Θεό που κανονίζει το μέλλον μας» – ΒΙΝΤΕΟ εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.

Διαβάστε το στο el.gr

Κωνσταντίνος Καζάκος: «Δεν πιστεύω ότι υπάρχει ένας γεράκος εκεί πάνω που κανονίζει το μέλλον μας, συγνώμη»

Την άποψη του για την θρησκεία εξέφρασε, μεταξύ άλλων, ο Κωνσταντίνος Καζάκος στον Alpha. Για την ανύπαρκτη σχέση που διατηρεί με τον Θεό, όπως ο ίδιος πρόδωσε, μίλησε μέσα σε όλα ο Κωνσταντίνος Καζάκος στην Ελεονώρα Μελέτη. Πιο συγκεκριμένα, ο ηθοποιός εξήγησε γιατί δεν πιστεύει στον θεό ενώ δεν φοβάται και τον θάνατο. «Στον Θεό δεν πιστεύω. Δεν πιστεύω ότι υπάρχει ένας γεράκος εκεί πάνω που μας κανονίζει το μέλλον μας, συγνώμη. Έχει προχωρήσει το πράγμα» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Κωνσταντίνος Καζάκος στην εκπομπή του Alpha. «Δεν έχω ούτε κάποιο υπαρξιακό ζήτημα με την ιδέα του θανάτου. Σαφώς και δεν θέλω να πεθάνω αλλά είναι κάτι το οποίο θα μου συμβεί. Είναι το μόνο σίγουρο που θα μου συμβεί.

Διαβάστε το στο pronews.gr

Κωσταντίνος Καζάκος: «Δεν πιστεύω στον Θεό! Δεν πιστεύω πως υπάρχει ένας γεράκος εκεί πάνω»

Καλεσμένος στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη βρέθηκε ο Κωνσταντίνος Καζάκος, ο οποίος και αναφέρθηκε μέσα σε όλα στη σχέση του με την θρησκεία. Ειδικότερα, ο γνωστός ηθοποιός εξήγησε στα «Μεσάνυχτα» πως δεν πιστεύει στον Θεό. «Στον Θεό δεν πιστεύω. Δεν πιστεύω ότι υπάρχει ένας γεράκος εκεί πάνω που μας κανονίζει το μέλλον μας, συγνώμη. Έχει […]

Διαβάστε το στο irafina.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Δύο σεισμικές δονήσεις 2,9 και 2,7 Ρίχτερ βορειοανατολικά της Ραφήνας – Με διαφορά 7 λεπτών

Επιδρομή drones της Ουκρανίας προκάλεσε ζημιά σε δυο πλοία στη νότια Ρωσία

Τυρόπιτα στην τοστιέρα με κίτρινα τυριά

Καραμελωμένο κοτόπουλο

Ώρα αποφάσεων στον Παναθηναϊκό – Να «θυσιαστούν» Σιώπης, Μπακασέτας και 12 μεταγραφές!

Η υπουργός Παιδείας, Σοφία Ζαχαράκη στη Λαμία: Εγκαινιάζει το κέντρο Καινοτομίας