Ραγίζει καρδιές η Μιμή Ντενίση για τον Αντώνη Τρίτση – «Δεν ήθελα να βγαίνω έξω, ούτε να βλέπω ανθρώπους»

10:06 - 01/05/2021

Η Μιμή Ντενίση παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό Hello και τον Γιάννη Βίτσα, όπου μίλησε, μεταξύ άλλων, και για την απώλεια […] The post Ραγίζει καρδιές η Μιμή Ντενίση για τον Αντώνη Τρίτση – «Δεν ήθελα να βγαίνω έξω, ούτε να βλέπω ανθρώπους» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ραγίζει καρδιές η Μιμή Ντενίση: «Δεν ήθελα να βγαίνω έξω, ούτε να βλέπω ανθρώπους…»

«Ήταν πολύ νέος, μόλις 50 ετών, και ένας άνθρωπος με τεράστια προσωπικότητα και ικανότητες»

Διαβάστε το στο

Μιμή Ντενίση: Όταν πέθανε ο Τρίτσης δεν ήθελα να βγαίνω ούτε να βλέπω άνθρωπο

Για την απώλεια του Αντώνη Τρίτση μίλησε η Μιμή Ντενίση, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό Hello και τον Γιάννη Βίτσα.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Συγκλονίζει η Ντενίση για τον Τρίτση: «Έχασα τον άντρα της ζωής μου, δεν ήθελα να βγαίνω έξω, ούτε να βλέπω ανθρώπους»

«Δεν έχω περάσει ποτέ κατάθλιψη. Όταν πέθανε ο Αντώνης, που ήμουν πολύ πιο νέα και έχασα τον άντρα της ζωής μου λίγο πριν παντρευτούμε, ήταν η εποχή που βίωσα τη μεγαλύτερη θλίψη. Εκείνη τη χρονιά δεν δούλεψα, δεν ήθελα να βγαίνω έξω ούτε να βλέπω ανθρώπους, αλλά μέχρι εκεί. Είμαι πολύ δημιουργικό άτομο και η […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Συγκλονίζει η Ντενίση για τον Τρίτση: «Έχασα τον άντρα της ζωής μου, δεν ήθελα να βλέπω ανθρώπους»

Kαι για την απώλεια του Αντώνη Τρίτση μίλησε σε συνέντευξή της η Μιμή Ντενίση. «Δεν έχω περάσει ποτέ κατάθλιψη. Όταν πέθανε ο Αντώνης, που ήμουν πολύ πιο νέα και έχασα τον […]

Διαβάστε το στο topontiki.gr

Συγκλονίζει η Ντενίση: «Έχασα τον άντρα της ζωής μου, δεν ήθελα να βγαίνω έξω, ούτε να βλέπω ανθρώπους»

Στο περιοδικό Hello και τον Γιάννη Βίτσα, παραχώρησε συνέντευξη η Μιμή Ντενίση όπου μίλησε, μεταξύ άλλων, και για την απώλεια του Αντώνη Τρίτση. «Δεν έχω περάσει ποτέ κατάθλιψη. Όταν πέθανε ο Αντώνης, που ήμουν πολύ πιο νέα και έχασα τον άντρα της ζωής μου λίγο πριν παντρευτούμε, ήταν η εποχή που βίωσα τη μεγαλύτερη θλίψη. […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Ραγίζει καρδιές η Μιμή Ντενίση: «Δεν ήθελα να βγαίνω έξω, ούτε να βλέπω ανθρώπους…»

Η Μιμή Ντενίση παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό Hello και τον Γιάννη Βίτσα, όπου μίλησε, μεταξύ άλλων, και για την απώλεια του Αντώνη Τρίτση. «Δεν έχω περάσει ποτέ κατάθλιψη. Όταν πέθανε ο Αντώνης, που ήμουν πολύ πιο νέα και έχασα τον άντρα της ζωής μου λίγο πριν παντρευτούμε, ήταν η εποχή που βίωσα τη μεγαλύτερη θλίψη. […]

Διαβάστε το στο dete.gr

Ραγίζει καρδιές η Μιμή Ντενίση για τον Αντώνη Τρίτση

"Δεν ήθελα να βγαίνω έξω, ούτε να βλέπω ανθρώπους"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο