Ραγίζει καρδιές η Μιμή Ντενίση για τον Αντώνη Τρίτση – «Δεν ήθελα να βγαίνω έξω, ούτε να βλέπω ανθρώπους»
10:06 - 01/05/2021
Η Μιμή Ντενίση παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό Hello και τον Γιάννη Βίτσα, όπου μίλησε, μεταξύ άλλων, και για την απώλεια […]
The post Ραγίζει καρδιές η Μιμή Ντενίση για τον Αντώνη Τρίτση – «Δεν ήθελα να βγαίνω έξω, ούτε να βλέπω ανθρώπους» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ραγίζει καρδιές η Μιμή Ντενίση: «Δεν ήθελα να βγαίνω έξω, ούτε να βλέπω ανθρώπους…»
«Ήταν πολύ νέος, μόλις 50 ετών, και ένας άνθρωπος με τεράστια προσωπικότητα και ικανότητες»
Διαβάστε το στο Μιμή Ντενίση: Όταν πέθανε ο Τρίτσης δεν ήθελα να βγαίνω ούτε να βλέπω άνθρωπο
Για την απώλεια του Αντώνη Τρίτση μίλησε η Μιμή Ντενίση, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό Hello και τον Γιάννη Βίτσα.
Διαβάστε το στο thebest.grΣυγκλονίζει η Ντενίση για τον Τρίτση: «Έχασα τον άντρα της ζωής μου, δεν ήθελα να βγαίνω έξω, ούτε να βλέπω ανθρώπους»
«Δεν έχω περάσει ποτέ κατάθλιψη. Όταν πέθανε ο Αντώνης, που ήμουν πολύ πιο νέα και έχασα τον άντρα της ζωής μου λίγο πριν παντρευτούμε, ήταν η εποχή που βίωσα τη μεγαλύτερη θλίψη. Εκείνη τη χρονιά δεν δούλεψα, δεν ήθελα να βγαίνω έξω ούτε να βλέπω ανθρώπους, αλλά μέχρι εκεί. Είμαι πολύ δημιουργικό άτομο και η […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΣυγκλονίζει η Ντενίση για τον Τρίτση: «Έχασα τον άντρα της ζωής μου, δεν ήθελα να βλέπω ανθρώπους»
Kαι για την απώλεια του Αντώνη Τρίτση μίλησε σε συνέντευξή της η Μιμή Ντενίση. «Δεν έχω περάσει ποτέ κατάθλιψη. Όταν πέθανε ο Αντώνης, που ήμουν πολύ πιο νέα και έχασα τον […]
Διαβάστε το στο topontiki.grΣυγκλονίζει η Ντενίση: «Έχασα τον άντρα της ζωής μου, δεν ήθελα να βγαίνω έξω, ούτε να βλέπω ανθρώπους»
Στο περιοδικό Hello και τον Γιάννη Βίτσα, παραχώρησε συνέντευξη η Μιμή Ντενίση όπου μίλησε, μεταξύ άλλων, και για την απώλεια του Αντώνη Τρίτση. «Δεν έχω περάσει ποτέ κατάθλιψη. Όταν πέθανε ο Αντώνης, που ήμουν πολύ πιο νέα και έχασα τον άντρα της ζωής μου λίγο πριν παντρευτούμε, ήταν η εποχή που βίωσα τη μεγαλύτερη θλίψη. […]
Διαβάστε το στο irafina.grΡαγίζει καρδιές η Μιμή Ντενίση: «Δεν ήθελα να βγαίνω έξω, ούτε να βλέπω ανθρώπους…»
Η Μιμή Ντενίση παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό Hello και τον Γιάννη Βίτσα, όπου μίλησε, μεταξύ άλλων, και για την απώλεια του Αντώνη Τρίτση. «Δεν έχω περάσει ποτέ κατάθλιψη. Όταν πέθανε ο Αντώνης, που ήμουν πολύ πιο νέα και έχασα τον άντρα της ζωής μου λίγο πριν παντρευτούμε, ήταν η εποχή που βίωσα τη μεγαλύτερη θλίψη. […]
Διαβάστε το στο dete.gr