Έγκλημα στο Κέντρο Υγείας στα Καλύβια - «Μου είχε κάνει μάγια» λέει ο δράστης
20:08 - 01/05/2021
«...Μου είχε κάνει μάγια και γι’αυτό τον σκότωσα. Αγόρασα ένα όπλο από το Μενίδι, τον ακολούθησα μέχρι τη δουλειά του στο Κέντρο Υγείας στα Καλύβια και μόλις στάθμευσε το αυτοκίνητό…Περισσότερα...
Διαβάστε Περισσότερα στο Cnn.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Εξιχνιάστηκε το έγκλημα στο κέντρο υγείας Καλυβίων: «Μου είχε κάνει μάγια μαζί τη σύζυγό του», λέει ο δράστης
Ο δράστης Αλβανικής υπηκοότητας εκτέλεσε με τρεις σφαίρες τον υπάλληλο του κέντρου υγείας
Διαβάστε το στο Εξιχνιάστηκε η μαφιόζικη εκτέλεση στο Κέντρο Υγείας Καλυβίων - «Μου είχε κάνει μάγια», λέει ο δράστης
Φως στη δολοφονία του 60χρονου υπαλλήλου του Κέντρου Υγείας Καλυβίων που σημειώθηκε τον περασμένο Δεκέμβριο, έριξαν οι αστυνομικές αρχές...
Διαβάστε το στο ZouglaΈγκλημα στο ΚΥ Καλυβίων: Συνελήφθη ο δράστης - «Μου είχε κάνει μάγια και για αυτό τον σκότωσα»
Στα «χέρια» της Αστυνομίας βρίσκεται ο δράστης του φονικού που σημειώθηκε τον περασμένο Δεκέμβριο στο Κέντρο Υγείας Καλυβίων με θύμα έναν υπάλληλο.
Μάλιστα, ο 32χρονος συλληφθέντας ισχυρίστηκε πως «...μου είχε κάνει μάγια και γι’αυτό τον σκότωσα. Αγόρασα ένα όπλο από το Μενίδι, τον ακολούθησα μέχρι τη δουλειά του στο Κέντρο Υγείας στα Καλύβια και μόλις στάθμευσε το αυτοκίνητό του, άνοιξα την πόρτα του οδηγού, τον πυροβόλησα και εξαφανίστηκα».
Όπως είπε στους αστυνομικούς, το θύμα, το οποίο διέμενε στην ίδια πολυκατοικία με τον δράστη, είχε κάνει μάγια στον 32χρονο και με αυτό τον τρόπο τον εκδικήθηκε.
Οι διαπληκτισμοί ανάμεσα στους δύο άντρες ήταν συχνοί και ολόκληρη η γειτονιά άκουγε πολλές φορ
Διαβάστε το στο pronews.grΈγκλημα στο Κέντρο Υγείας στα Καλύβια – «Μου είχε κάνει μάγια» λέει ο δράστης
«…Μου είχε κάνει μάγια και γι’αυτό τον σκότωσα. Αγόρασα ένα όπλο από το Μενίδι, τον ακολούθησα μέχρι τη δουλειά του στο Κέντρο Υγείας στα Καλύβια και μόλις στάθμευσε το αυτοκίνητό του, άνοιξα την πόρτα του οδηγού, τον πυροβόλησα και εξαφανίστηκα». Πρόκειται για τον 32χρονο που συνελήφθη από το τμήμα ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας για τη δολοφονία […]
Διαβάστε το στο irafina.gr