Παυλίδης: «Μόνο στα όνειρα αυτό που πέτυχε ο Ολυμπιακός»
22:32 - 01/05/2021
01/05/2021
Πανευτυχής και συγκινημένος ήταν ο Χάρης Παυλίδης μετά την κατάκτηση της Ευρωλίγκας πόλο Γυναικών από τον Ολυμπιακό που επικράτησε με 7-6 της Ντουναϊσβάρος στον τελικό του Final 4 που έγινε στη Βουδαπέστη.
«Είχαμε πολλή νευρικότητα, υπήρχε μεγάλο άγχος, αλλά θέλω να συγχαρώ όλα τα κορίτσια μου για αυτό που πέτυχαν. Μόνο στα όνειρά μου μπορούσα να φανταστώ τέτοια κατάληξη όταν αρχίσαμε τον Σεπτέμβριο και με όσες δυσκολίες αντιμετωπίσαμε.
Δεν ήταν το καλύτερό μας παιχνίδι, μπορούμε να παίξουμε πολύ καλύτερα, αλλά είδατε τι άμυνα παίξαμε στο τέταρτο οκτάλεπτο. Βάλαμε όλη την καρδιά μας, παί
Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ο προπονητής της γυναικείας ομάδας πόλο του Ολυμπιακού, Χάρης Παυλίδης, μετά την κατάκτηση της Ευρωλίγκας απένειμε τα εύσημα στα κορίτσια του
Διαβάστε το στο Παυλίδης: «Μόνο στα όνειρα αυτό που πέτυχε ο Ολυμπιακός»
Πανευτυχής ήταν ο προπονητής του Ολυμπιακού, Χάρης Παυλίδης, μετά την κατάκτηση της Ευρωλίγκας πόλο Γυναικών από τις «ερυθρόλευκες», για δεύτερη φορά στην ιστορία τους. Πρωταθλήτρια Ευρώπης για δεύτερη φορά στην ιστορία της αναδείχθηκε η γυναικεία ομάδα υδατοσφαίρισης του Ολυμπιακού. Η ομάδα του Χάρη Παυλίδη νίκησε 7-6 την ουγγρική Ντουναϊβάρος, στον τελικό του Final Four της ... Περισσότερα
To άρθρο Παυλίδης: «Μόνο στα όνειρα αυτό που πέτυχε ο Ολυμπιακός» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο Παυλίδης: Μόνο στα όνειρα αυτό που πέτυχε ο Ολυμπιακός
Ο Χάρης Παυλίδης μίλησε για τη νίκη του Ολυμπιακού με 7-6 της Ντουναϊσβάρος στον τελικό της Euroleague και για την κατάκτηση του τίτλου. από το...
> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Παυλίδης: Μόνο στα όνειρα αυτό που πέτυχε ο Ολυμπιακός
Διαβάστε το στο spoilersΠαυλίδης: «Μόνο στα όνειρα αυτό που πέτυχε ο Ολυμπιακός»
Ο Χάρης Παυλίδης μίλησε για τη νίκη του Ολυμπιακού με 7-6 της Ντουναϊσβάρος στον τελικό της Euroleague και για την κατάκτηση του τίτλου.
από το sportime.gr.
για περισσότερα νέα επισκεφτείτε το sportime.gr - Αθλητικό portal με όλα τα τελευταία αθλητικά νέα, ειδήσεις για όλα τα σπορ από την Ελλάδα και τον κόσμο
Διαβάστε το στο sportime.gr