Συγκλονίζει η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη: «Σε ψάχνω ψυχή μου και εσύ δεν είσαι εδώ…»
11:26 - 03/05/2021
Lamianow.gr
Συγκλονίζει η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη: «Σε ψάχνω ψυχή μου και εσύ δεν είσαι εδώ…»
Θλίψη επικρατεί στην οικογένεια της Ελένης Τοπαλούδη. Η μητέρα της άτυχης φοιτήτριας που δολοφονήθηκε τον Νοέμβριο του 2018 με μία ανάρτησή της, μίλησε για μία ακόμη φορά για την Ελένη της που χάθηκε τόσο άδοξα. «Κάποτε περίμενα με ανυπομονησία τις γιορτές. Σήμερα δεν περιμένω τίποτα. Κάποτε λαχταρούσαν να κάνουμε όλα τα έθιμα των γιορτών. Σήμερα […]
Lamianow.gr
Διαβάστε Περισσότερα στο lamianow.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Το συγκλονιστικό μήνυμα της μητέρας της Ελένης Τοπαλούδη: "Σε ψάχνω ψυχή μου και εσύ δεν είσαι εδώ"
"Να ζείτε την κάθε στιγμή.Μην αφήνετε τίποτε για το αύριο" γράφει η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη
Διαβάστε το στο thetoc.grΣυγκινεί η μητέρα της Ε.Τοπαλούδη: «Παιδί μου σε ψάχνω συνέχεια και δεν είσαι πουθενά»
H Κούλα Αρμουτίδου, μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη με ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook έστειλε το δικό της συγκινητικό μήνυμα.
Λίγο πριν συμπληρωθεί ένας χρόνος από την καταδικαστική απόφαση για τους δύο δράστες του στυγερού εγκλήματος εναντίον της φοιτήτριας που βιάστηκε και δολοφονήθηκε το 2018 στη Ρόδο, η κυρία Κούλα Αρμουτίδου με ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook καλεί τους πάντες να αγαπήσουν με όλη τη δύναμη της ψυχής τους.
«Αγαπήστε με όλη τη δύναμη της ψυχής σας. Μην αναβάλλετε τίποτε για το αύριο. Ό,τι σας έρθει στο μυαλό σας, κάντε το πράξη. Πείτε σε όλα τα αγαπημένα σας πρόσωπα ότι είναι μοναδικά και αναντικατάστατα», αναφέρει, μεταξύ άλλων, σ
Διαβάστε το στο pronews.grΜητέρα της Ελένης Τοπαλούδη: Σε ψάχνω ψυχή μου και εσύ δεν είσαι εδώ
Αβάσταχτες είναι και αυτές οι γιορτές για οικογένειες που έχουν χάσει αγαπημένα πρόσωπα. Η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη στο Διδυμότειχο και ο πατέρας της μικρής Μελίνας στην Κρήτη ραγίζουν καρδιές με τα όσα έγραψαν.
Ο περισσότερος κόσμος γιορτάζει αυτές τις μέρες, αλλά κάποιες οικογένειες είναι βυθισμένες στη θλίψη. Μια από αυτές είναι και η οικογένεια της Ελένης Τοπαλούδη που δολοφονήθηκε στη Ρόδο τον Νοέμβριου του 2018.
Η ανάρτησή της
«Κάποτε περίμενα με ανυπομονησία τις γιορτές. Σήμερα δεν περιμένω τίποτα. Κάποτε λαχταρούσαν να κάνουμε όλα τα έθιμα των γιορτών. Σήμερα δεν υπάρχει χαρά. Δεν υπάρχει χαρά για κάθε μέρα που ξημερώνει. Ο ήλιος προβάλλει, ανατέλει κι όμως το φως του δεν
Διαβάστε το στο ieidiseis.grΕλένη Τοπαλούδη – Ραγίζει καρδιές η μητέρα της: «Σε ψάχνω ψυχή μου και εσύ δεν είσαι εδώ»
Ελένη Τοπαλούδη – Ραγίζει καρδιές η μητέρα της: «Σε ψάχνω ψυχή μου και εσύ δεν είσαι εδώ» Η οικογένεια της Ελένης Τοπαλούδη που δολοφονήθηκε στη Ρόδο τον Νοέμβριο του 2018, βυθίζεται αυτές τις ημέρες σε σκέψεις για την αδικοχαμένη Ελένη. Και μπορεί οι δολοφόνοι της να είναι πια στη φυλακή, οι δικοί της όμως ποτέ […]
Διαβάστε το στο diaforetiko.gr